woensdag 4 mei 2011

Vakantie vol van natuur en rust in de ruige Noorwegen

NoorwegenNoorwegen is een geweldige vakantieland, waar zo veel plaatsen om te ontdekken. Met name, bijvoorbeeld, het zuidwesten, met uitgestrekte gebieden. Mooie plekken zijn de gebieden rondom de stad Bergen en het eiland van Bømlo. Op het vasteland van het Zuid-Westen ligt de Stavanger regio met de stad. In deze regio wacht indrukwekkende fjorden, prachtige eilanden, indrukwekkende bergen en de langste stranden in het land en deze externe bungalow in Noorwegen is net gepost in Greenwood vakantiehuizen: vakantiehuis voor 7 personen, ideaal voor een vakantie met het hele gezin in de Stavanger regio. Het huis ligt direct aan de waterkant, met uitzicht op de omliggende bergen en bossen en heeft een eigen veranda. In deze omgeving komt tussen de weide aard ontspannen.

Ruige natuur

Het vakantiehuis is gelegen ten zuiden van Sadnes, opnieuw ten zuiden van de stad van Stavanger. De regio heeft verschillende fjorden, waarvan Lyseford de meest bekende is. De steile rotswanden bereiken tot 1000 meter.Noorwegen Maken een fjord cruise naar de ruige natuur echt te ontdekken. Liefhebbers van stevig wandelen kunnen in ongeveer twee uur van Preikestolen Hytte naar de top van de Preikestolen (604 meter boven de Lysefjord). Maar u kunt ook de uitdaging van een bergtocht aan Kjerag, het hoogste punt aan het einde van de Lysefjord. Rijdt u van uw vakantiehuis naar het Oosten. U kunt ook vanaf Stavanger met de boot aan de fjord.

Ontdek

Meer activiteiten in de regio kunnen nemen Savanger: een reis naar de rotsen van Örnsköldsvik, Gloppedalsura, een wandeling naar de Månafossen, een bezoek aan de rotstekeningen bij Austre Åmøy. De regio biedt zoveel mogelijkheden dat u vakantie tijdens zijn uw in het vakantiehuis zal niet vervelen!

Zie onze website voor vele andere vakantiehuizen in Noorwegen of vakantie huizen in Zweden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten