maandag 16 mei 2011

Assens, strand & aard: wie wil niet goed?

Bent u op zoek naar een strandvakantie midden in de natuur, maar zou u ook genieten van de stadsleven? U wilt met de auto, maar het moet niet te ver weg. Een beetje actieve wandelen of fietsen, Windsurfen, vogels kijken of vissen? Assens vervolgens op Funen in Denemarken West de bestemming voor u!

Van een vakantie in het prachtige en veelzijdige AssensBrede stranden
Als u met kinderen reist is een feest, omdat er niet meer kind-vriendelijk land dan Denemarken! Om brede over de vele kindvriendelijke stranden in de buurt van Assens en niet te vergeten.

Bekijken en gaan zien
Wat ziet u? Er is gewoon te veel om te noemen. Ten eerste, de 800-jaar-oude stad van Assens zelf, natuurlijk; een mooie oude handel en maritieme stad overvloed van activiteit. De prachtige stad ademt de rijke geschiedenis van weleer met de vele mooie koopmanshuizen en goed bewaarde vakwerkhuizen. Moderne architectuur en vele trendy winkels en restaurants Assens zeker ook een eigentijds karakter te geven. Dus is er genoeg te beleven in een van de vele galerijen en musea. Assens is gelegen aan de kust en wordt geflankeerd door velden en bossen. Van Assens varen in een half uur naar de gezellige kleine eiland van Bågø.

Natuurlijk, forest Lake en vogels met Assens
Assens is gelegen in het midden van een bos met een heerlijke forest Lake, waar Van een vakantie in het prachtige en veelzijdige Assensu kunt lopen. De vogel-rijke turf gebied, 'Noch' Emtekær ligt op ongeveer 13 kilometer ten noorden van Assens. Een maar liefst drie ongerepte natuurgebieden op het kleine schiereiland Helnæs. U kunt hier ook de goed bewaard gebleven grafheuvels uit de steentijd. Helnæs is ongeveer 16 kilometer ten zuidoosten van Assens en krijgt.

Veel te doen
Of je speelt een spel van schaak op de grote open lucht schaakbord of krijgen op een echte 'skinnecykel' (dat is een railsfiets en een heleboel leuk om te doen), zult u zeker plezier ervaren. Vis fijnproevers zullen genieten langs de hele kust van kleine belt of in een van de goed & nemen vismeren. Nice om te bezoeken is ook de 'Assens Miniby' in het bos, waar de Assens rond het jaar 1900 in mini formaat.

Boeken!
Een vakantie in de mooie en veelzijdige Assens krijgt u nooit genoeg. Zeker als u wat prachtige verblijf Greenwood voor u ziet: van luxe vakantiehuizen met whirlpool direct aan het strand Referentie: D2149, referentie: D2170
tot grote huizen op het eiland van Bågø met een zwembad en drie keukens voor meerdere gezinnetjes tegelijk verwijst naar: D2320

Geen opmerkingen:

Een reactie posten