woensdag 9 februari 2011

De rust en de dorpen van de Yorkshire Dales

Een oase van rust, die de Yorkshire Dales in de provincie van Noord-Yorkshire. Dark Hill pieken, steile hellingen en groene valleien met ommuren overheersen het landschap. Tussen bedrijven en veld schuren in zicht. Rust en natuur, dit zijn de sleutel woorden voor dit gebied.

Yorhshire Dales landschapDe Yorkshire Dales is een briljante vakantie regio, waar veel bezoekers zijn ogen op zoek. Green wood huizen heeft genoeg keuze voor het huren van een vakantie huis op dit gebied. U zijn volledig uitgerust en kunt u, na een dag vol ontdekkingen, lekker in het huis en genieten van alle indrukken. Zo is een Covill schuur huisje (4 personen en huis dieren welkom) een heerlijk toevluchts oord. Ook Riffa Manor Cottage (4 personen) en Wren Cottage (5 personen) zijn grote huizen. Zoek hier naar nog meer keuze!

En als je daar bent, kijk dan onmiddellijk na dorpen en steden:

Harrogate, aan de rand van de Yorkshire Dales, is een populaire toeristische bestemming vanwege de spa water en kuuroorden die in de stad waren. Mooie en ontspannen plekken zijn de RHS Harlow Carr tuinen en de Bettys Cookbook Tea Rooms. Harrogate is ook populair als een basis voor het ontdekken van de Yorkshire Dales National park.
Voor mooie architectuur bezoekt u onder andere het koninklijk huis theater en de Royal Pump Room die is nu een museum. Voor een bezoek aan de Mercer kunst galerie kunst. Of ga naar de Valley Gardens, met ijs salon en een speel tuin voor kinderen met kinder bui ten bad, de verdwaalde Harrogate park en het smalle park de Crescent tuinen.

Zijn vele pendelaars, die in Leeds of Bradford, ten zuiden van de stad werken onder de inwoners van Harrogate.

Leeds is gelegen aan de rivier de Aire en is al lang een belangrijk centrum van wol wevers. Nu is het vooral een centrum voor handel, juridische en financiële diensten en het hoger onderwijs. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 5de eeuw advertentie. Vanaf die tijd is ook de naam: Leeds komt van "Loidis", een bos van de 5de tot 7e eeuw een groot deel van het Konink rijk van Elmet gedekt. In de 17e en 18e eeuw groeide de plaats echt uit naar een economische en industriële macht in Engeland.
In Leeds, er zijn verschillende natuurlijke bezienswaardigheden als de heuvel rug Chevin, met uitzicht op de naburige Otley, en de manier waarop Fairburn 6 Roydsdale Euroway estate RSPB reservaat. De Chevin is populaire fietsers en onder boulderen. In de stad zelf zijn de parken Roundhay en tempel Newsam. Andere prachtige plaatsen zijn de Millennium Square (vierkant), Leeds City Square, Park Square en de Victoria Gardens (tuinen). De tuinen zijn de plek voor een centrale War Memorial. Er zijn meer dan 42 andere monumenten in de stad.

Architectonisch het stad huis van Morley, Leeds Gemeente huis, Corn Exchange en de Leeds City Museum bezoeken. De laatste drie gebouwen zijn ontworpen door de architect Cuthbert Brodrick. De skyline van de stad wordt gedomineerd door de Parkinson gebouwen van de Universiteit en het Civic huis, waar Golden uilen op de twee torens.

The village lies in a picturesque location on the Huddersfield Narrow Canal in a valley in the Pennine hills.Het dorp ligt op een schilderachtige locatie aan de Huddersfield Narrow Canal in een vallei in de Pennine heuvels. Met dank aan Mike M

Is de stad van Bradford, aan de voet van de heuvels van de Pennines ten westen van Leeds. Deze stad is gegroeid dankzij de textiel industrie. In het midden van de 20e eeuw was de stad ook populair onder toeristen. U kunt sites zoals de nationale Media Museum, Bolling zaal en Cartwright zaal bezoeken. Het oudste gebouw in de stad is de kathedraal. Verder zijn er een aantal prachtige Victoriaanse gebouwen als het stad huis en wol Exchange. U kunt ook voorstellingen in het St George van Hall van Alhambra Theater bijwonen.

Net als in Leeds staan ook in Bradford verschillende oorlogs monumenten ter herdenking van verschillende oorlogen. Bradford is een stad van vele etnische groepen.

Is de plaats Halifax, in de zuidoostelijke regio van de Zuid-Pennines dichtbij Bradford. Halifax is ook, als Leeds and Bradford, een belangrijke industriële stad, in wol, tapijten, machine onderdelen en bier.

De stad organiseert vele culturele activiteiten, met inbegrip van in het Victoria theater, open sinds 1901. In Bovendien, Halifax een centrum voor traditionele en folk muziek. Op het Festival van de tradities in de Halifax stuk Hall in het centrum viert traditionele muziek en dans van over de hele wereld. De Rush bear ing festival in Sowerby Bridge en omringende dorpen Don Morris dansers uit de hele wereld. Morris dance is een Engelse volks dans gebaseerd op ritmische begeleiding.

Belangrijke bezienswaardigheden zijn het stuk Hall, Dean Clough molen, North Bridge, Halifax stad huis en Borough Market. Bent u op vakantie met kinderen, vergeet niet de Eureka! Het Museum voor kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten