vrijdag 27 mei 2011

InsureMyTrip.com: Niet gebrand deze zomer - PR Newswire (persbericht)

Click to view news release full screen

WARWICK, RI, 24 mei 2011 ben--met Memorial Day weekend en het officiële begin van de zomer aan de horizon, velen zijn van plan hun plezier in de zon familie vakanties nu.  In feite, volgens een recent onderzoek uitgevoerd door TripAdvisor,'s werelds grootste site voor reizen, zijn familie vakanties op de stijging dit jaar met 83% van de respondenten van plan om ten minste één familie vakantie in vergelijking met 79% in 2010.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20070529/NETU076LOGO)

"Mensen houden om te reizen en verkennen van de wereld en de economie zal hen niet tegenhouden van het nemen van hun veel geliefde trips," verklaart Jim Grace, President en CEO van InsureMyTrip.com. "Maar nadat je boek een reis met de kinderen naar Disney World of een familie cruise naar het Caribisch gebied, niet alleen pack sommige zonnebrandcrème, vergeet niet om uw belangrijke reizen met uitgebreide reisverzekering ook beschermen.

"Voor veel mensen, kopen reisverzekering is de meest onbekende en misschien het minst spannende onderdeel van de planning van uw reis," merkt Grace, "maar zonder twijfel, het is ook een van de beste dingen u doen kunt om uw vakantie investering en uw persoonlijke welzijn te beschermen."  Reisverzekering biedt dekking voor een groot aantal gemeenschappelijke reizen risico's met inbegrip van annulering van de reis (als u annuleren moet), onderbreking van de reis (uw reizen zijn een einde gemaakt aan onverwachte en voortijdige), medische dekking (u moet internationale dekking of als aanvulling op uw huidige gezondheid voordelen), en medische evacuatie bescherming (air ambulance service).

De gemiddelde prijs van een alomvattend pakket beleid, het meest populaire plan voor gezinnen, reizen is tussen 4 en 8 procent van de totale reis-kosten; een fractie van de pre-paid en niet-terugbetaalbare kosten op het spel als u moet annuleren of uw reis is onderbroken op een bepaalde manier. "Begrijpelijk, niemand wil denken over vakantie ongelukken of wat kan er mis gaan maar dat is precies wat u hoeft te doen," zegt Grace. "Plan vooruit en worden voorbereid en laat reisverzekering u beschermen tegen de onverwachte."

Vaststellend dat de enquête TripAdvisor ook gelederen strand bestemmingen, citytrips, amusement/themaparken, culturele trips en camping/buitenshuis als de top vijf soorten reizen gezinnen in 2011 nemen zal, benadrukt Grace het belang van de bescherming van al uw zomer reist.  "Geen kwestie waar u heen gaat of wat je doet, is elke vakantie een investering van uw tijd en geld. Reisverzekering is emotionele gemoedsrust zodat u R & R worry-free kunt."

Op InsureMyTrip.com kunt u bekijken, beoordelen, vergelijken, analyseren en kopen reisverzekering van alle toonaangevende U.S. reizen verzekeringsmaatschappijen in een volledig beveiligde omgeving.  Om meer te leren over de bescherming plannen die het best aan uw vakantie reizen behoeften, bezoek ons online op www.insuremytrip.com of bel (800) 487-4722 om te spreken met een vergunde professionele reisverzekering. Of moet u gewoon een vraag beantwoordt of wilt u stapsgewijze hulp selecteren dekking die voor u juist is, InsureMyTrip de deskundige vertegenwoordigers Customer Care zijn beschikbaar om te helpen zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Voor de nieuwste in verzekering reisinformatie, verbinding maken met ons op Facebook of volg ons op Twitter (@ insuremytrip).

Over InsureMyTrip:

InsureMyTrip is opgericht in 2000, is een toonaangevende online travel insurance aggregator wereldwijd.  Met verzekeringen vergelijkingen van de top industrie providers, is InsureMyTrip een one-stop resource voldoen aan reizigers uitgebreide verzekering behoeften alles in een beveiligde omgeving.  InsureMyTrip is ook gespecialiseerd in het verstrekken van aangepaste retail en wholesale reizen verzekeringsoplossingen in het onderwijs en de missie reizen markten. InsureMyTrip is gevestigd in Warwick, RI, met extra kantoren en datacenters in Connecticut en Oregon.

Beschikbare onderwerp deskundige: Klik op juiste koppeling voor informatie over de genoemde deskundige.

James Grace

https://profnet.PRNewswire.com/Subscriber/ExpertProfile.aspx?ei=73855

Bron InsureMyTrip.com

Terug naar boven

GERELATEERDE LINKS
http://www.insuremytrip.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten