vrijdag 27 mei 2011

Visie Airlines geeft passagiers $200 * bij het boeken van een pakket van de vakantie voor 2... - PR Newswire (persbericht)

Click to view news release full screen

SUWANEE, Ga., 24 mei 2011 ben--visie Airlines vandaag aangekondigd dat het bedrijf de eerste 1000 passagiers een 200 dollar Visa gift card bieden zal wanneer ze een kwalificatie pakket van de vakantie met visie Airlines naar Destin/Ft Walton Beach boek.  Om te kwalificeren voor deze 200 dollar Visa Gift card, moeten klanten boek een pakket van de vakantie voor 2 volwassenen, waarbij ook moeten worden airfare, hotel/resort accommodaties en autoverhuur met een minimum verblijf van 3 overnachtingen. De eerste 1000 klanten te boeken een low-cost, minimum 3 nachten verblijf, pakket van de vakantie voor 2, krijgen een 200 dollar Visa gift card bij aankomst op noordwesten Florida regionale luchthaven gelegen in Ft Walton Beach. Deze speciale vakantiepakketten kunnen worden geboekt op www.visionairlines.com of door te bellen naar 1-877-FLY-A-JET (1-877-359-2538).

Visie luchtvaartmaatschappijen goedkope vakantiepakketten leveren overal maximale waarde met enkele van de laagste prijzen beschikbaar. Consumenten worden aangespoord om te controleren en vergelijken met andere bedrijven online reizen. Visie Airlines biedt vakantiepakketten naar tal van steden, maar de 200 dollar Visa giftcard zal alleen worden toegekend aan de eerste 1.000 klanten dat boek een kwalificatie pakket aan het Destin/Ft Walton Beach gebied, met vluchten die aankomen en vertrekken noordwesten Florida Regional Airport.

"Dit is een andere stap om betaalbare reis deze zomer voor de familie.  Het gebied Destin/Ft Walton Beach biedt enkele van de beste stranden in de VS en werd onlangs uitgeroepen tot een van de Top 10 beste plaatsen om te wonen en boot door varen Magazine,"zei David Meers van visie Airlines' Chief Operating Officer.  Meers "Met onze lage tarieven en grote hoteltarieven, onze pakketten zijn enkele van de beste waarden voor vakantie reis deze zomer," toegevoegd.

Visie luchtvaartmaatschappijen momenteel 23 markten voor diensten van haar hub op noordwesten Florida Regional Airport, gelegen in Destin/Ft Walton Beach, met inbegrip van non-stop vluchten naar Las Vegas en vele andere populaire bestemmingen zoals Orlando, Tampa, Ft. Lauderdale en Ft. Myers.

Terwijl sommige passagiers niet de eigenschap hotel of verhuur wellicht, kunnen zij nog steeds profiteren van visie luchtvaartmaatschappijen grote lage airfare specials.  Bezoek www.visionairlines.com om te controleren de laagste tarieven naar deze grote bestemmingen.

VAN VISIE LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ GESCHIEDENIS

Visie Airlines begon in 1994 in Las Vegas, NV.  Het bedrijf aangeboden populaire toeristische vluchten van Las Vegas naar de Grand Canyon. In de jaren groeide het bedrijf haar merk en de operationele mogelijkheden. Het werd een van de prominente charter luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Visie luchtvaartmaatschappijen clients hebben opgenomen presidentiële kandidaten, beroemdheden, professionele sportteams en enkele van de bekendste gaming resorts en touroperators in de VS.

* Details op $200 cadeaubonnen:

Om te ontvangen de 200 dollar Visa giftcard, de reservering moet worden gemaakt voor twee personen en zijn vliegticket, hotelaccommodaties en huurauto. De reservering kan worden geboekt op www.visionairlines.com of door te bellen naar 1-877-FLY-A-JET (1-877-359-2538).  Deze aanbieding is goed voor passagiers van een van de 22 visie Airlines markten naar Destin/Ft.Walton Beach vliegen.  Accommodaties en autoverhuur reserveringen moeten worden gemaakt in het gebied Destin/Ft Walton Beach.  De eerste 1000 reizigers naar dit soort pakket van de vakantie zal kunnen halen een 200 dollar Visa gift card bij de visie Airlines boek ticket balie op noordwesten Florida Regional Airport, gelegen buiten de terminals en poorten. De passagier die de reservering boeken zal moeten tonen overheid uitgegeven identificatie om te ontvangen hun 200 dollar giftcard. Deze promotie eindigt wanneer 1000 vakantiepakketten in Destin/Ft Walton Beach geboekt voor twee personen zijn.

Bron visie Airlines

Terug naar boven

GERELATEERDE LINKS
http://www.visionairlines.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten