vrijdag 13 mei 2011

De Vellan Dreath vallei, een verborgen hoekje van Cornwall

De Vellan Dreath Vallei, een verborgen hoek van Cornwall2Een klein stukje van de hemel... Zeggen dat de lokale inwoners van de vallei Vellan Dreath graag over hun veld. De vallei ligt in het puntje van Cornwall, het Zuid-westen van Engelan, een beetje verborgen en kijkt uit over de baai topaas. De bewoners zijn zuinig in hun Valley, maken van de natuur is hier nog steeds ongerept. Natuurliefhebbers letten hun ogen! De mooie zandstranden en het spectaculaire zeezicht maken de vakantie foto voltooien.

De Vellan Dreath Vallei, een verborgen hoek van Cornwall5Vakantiehuis

Nieuwsgierig naar een vakantie hier? Boek een vakantiehuis voor 6 personen, zoals anderen hebben gedaan alleen in Greenwood huizen. Het vakantiehuis is gelegen in de duinen op privé-gedeelte, zodat u vrij genieten van de natuur rond u. in de avond biedt de eigen tuin een goede omgeving om te ontspannen na te praten over de ervaringen van die dag. Het vakantiehuis is ook alleen te voet De Vellan Dreath Vallei, een verborgen hoek van Cornwall4toegankelijk via een track. Het huis zelf is modern en comfortabel ingericht met granieten muren, bars, tapijten en een open haard. Van, onder meer, is de keuken prachtig zeezicht. Langs het huis loopt een stream, met een brug over het in de tuin.

Omgeven door de natuur

Het voetpad langs de kust brengt u naar Sennen Cove, een prachtige baai, land's End en het schiereiland Cape Cornwall. Zijn vele kleine en grote grotten om te verkennen langs de kust. De kliffen zijn ook interessant voor liefhebbers van rock climbing. Stranden, er zijn genoeg in de buurt, op loopafstand, zoals Gwenver strand en de baai strand van Whitesands. Hier kunt u surfen en andere watersporten. Misschien kunt u dolfijnen, een zegel of een gigantische haai! Ook is het interieur van dit deel van Cornwall een geweldige omgeving die u te wachten staat.

Interessante excursies van één dag zijn de kleine visserij dorp van Newlyn en Mousehole Harbour, Porthcurno met haar openluchttheater op de top van een klif, de artists stad van St. Ives en Penzance. In de zomer door veerboot of helikopter naar de Scilly-eilanden romantische eiland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten