vrijdag 20 mei 2011

De Ringkjøbing Fjord in Denemarken

De Ringkøbing Fjord kiezen als basis

Denmark Ringkøbing FjordDe grootste water van Denemarken is de Ringkøbing Fjord in West-Jutland. Bij een groot meer is het zeker een Fjord. Er zijn veel dingen te ervaren, om te zien en te doen in deze regio.

Dingen te doen, doe het en doe het!

1. klim naar grote hoogten
Bezoek bijvoorbeeld Lyngvig vuurtoren en klimmen helemaal tot en … Marvel. Over het geluid dat, aan de ene kant plat uit uw oren hacks en aan de andere kant, je oren fluisteren soft streelt. Water is overal hier de bepalende factor. Noordzee, de monding van de fjord Skjern en Ringkøbing; alles moedigt zwemmen en recreatie en brengt niet alleen letterlijke reflectie; West-Jutland is een traktatie voor lichaam en geest.

2. Roetschj door de Fjord
Voor het water is sports minnaar de Ringkøbing Fjord een pure paradijs. Alles, maar dan ook u kunt ervaren alles. Kiten, surfen, Hengelsport, Skiën, zwemmen, varen; 9 in de gemeente Ringkøbing fjord die kunt u het vinden! De echte fana (ook beginners) bezoeken de Aqua Sport Zone-kabel PARK. Hier kunt u kiezen met uw water of wakeboard aanhaken en ga je door de fjorden water roetschjen! Wow, wat een adrenaline en plezier. Het waterpark is gelegen in de buurt van Hvide Sande.

Ringkøbing Fjord 3. Snuff cultuur op wilde weg
Cultuur saai? Niet in Denemarken. Hier zijn de echte Viking ports gereconstrueerd (Bork Vikingehavn, direct op de zuidelijke oever van de Ringkøbing Fjord). Bezoek een van tien takken van de gemeente Ringkøbing-Skjern Museum en u akkoord zult gaan. De afzonderlijke takken zijn gevestigd in Schijndel en naar het zuiden van de Fjord. Skjern is een gemeente in een gereconstrueerde Dejbjerg Jernalder. de watermolen Bundsbæk Molle glaciale Fort ook bezoeken de windmolen Skjern Vindmølle. De molens dan meerdere malen per dag in het bedrijfsleven en in het dorp ice age en de Vikingen dorpsleven en levende gezinnen. Een speciale happening is de Viking markt begin augustus.

4. spelen met Lego op LEGOLAND
Van Ringkøbing is slechts een uur rijden naar LEGOLAND. Nou, dat genoegen gelieve uw kinderen maar ook jezelf! Even omarmen het kind in jezelf en gewoon genieten van het spelen met lego blokken; Wie wil dat nou niet brutaal kan doen? Billund is wachten op alle grote en kleine kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten