vrijdag 27 mei 2011

Moms praten: Zomer vakantie plannen voor kinderen - Patch.com

De dagen van de zomer zijn snel nadert zoals het schooljaar wraps. Zomer roept beelden van de zon, de zwembaden en de vakantie, maar wat zijn de beste manieren voor lokale kinderen besteden hun vrije tijd?

We draaide zich om de Potomac Patch Moms Raad te vragen hun mening over de beste manieren voor kinderen verblijven actief en betrokken tijdens de pauze, maar het gesprek eindigt niet hier! Zorg ervoor dat je eigen meningen en ervaringen in het commentaar hieronder toevoegen.

Erin Mantz: Ik denk dat de beste manier voor Potomac kinderen besteden hun zomer, als tijd en Financiën toestaan, is dat een mix van veel dingen: een geweldige zomer kamp ervaring, wat niet-rende tijd met ouders genieten van het buitenleven, zoals fietsen en picknicken langs de C & O canal; een paar leuke uitstapjes en dagtochten naar bezienswaardigheden zoals amusements parken of waterparken, en een familie-uitstapje of twee.

Natuurlijk water moet figuur in, ook — zwemmen, strand tijd, water gun of water ballon gevechten of wat dan ook is het mogelijk! Last but not least, moeten de kinderen hebben een aantal ontspannende dagen en ongestructureerde down tijd, om erachter te komen nieuwe belangen of hobby zij kunnen geen tijd om te verkennen tijdens het hectische schooljaar.

Wiley Drake: Op dit moment onze kinderen zo jong zijn dat de meeste activiteiten rond spelen draaien. Wij zijn niet zelfs denken over zomercursussen of verrijking. Dat gezegd hebbende, ik voel me als de zomer moet een tijd voor kinderen plezier te hebben en te onderzoeken dingen die ze normaal niet tijdens de rest van het jaar doen. Onze oudste is slechts 2 jaar oud, maar hij is een drukke, energieke kleine jongen en ik heb een harde tijd vinden van activiteiten en kampen dat hij oud genoeg om deel te nemen. Onze preschool, Genève Day School, biedt allerlei zomer kamp programma's voor kinderen vanaf zo jong als twee en dus hij zal deelnemen aan sommige van die. Zij bieden grote opties, variërend van vijf-daagse sessies tot twee-daagse sessies dus er iets voor iedereen en elk budget is.

We hebben ook gebundeld onze buurt zwembad, Regency Estates en plan op de uitgaven veel tijd in het water. Bovendien hebben wij verschillende familie trips gepland Bethany Beach, Delaware en de Homestead, in Hot Springs (Virginia). De Homestead biedt een Kids kamp dat wij voor de eerste keer deze zomer zal proberen (nu dat onze oudste onbenullig opgeleid!) en ze hebben ook een prachtig buitenzwembad, overdekt zwembad, jeu de boules baan, horseback het berijden, een visvijver en een grote speeltuin voor de kinderen. Het is een fantastisch alternatief voor het strand, en in juni is er zelfs de Virginia Blues en Jazz Festival in Garth Newel, een nabijgelegen music center. Een geweldige plek om te controleren!

Zomer is niet alles over de kiddos niettemin. Mijn man en ik zijn van plan een volwassenen alleen weekend in St. Michaels, Md. en zal verlaten de kleintjes in de handen van de grootouders. Hoewel het zal een hoop werk om ons samen en krijg de deur, weet ik dat het zal de moeite waard!

Geweldig, we sturen u een e-mail zodra een follow-up is gepubliceerd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten