dinsdag 24 mei 2011

Hoge gas prijzen brandstof shift in vakantieplannen - The Seattle Times

De gedachte van vergassing omhoog voor een cross-country — of zelfs BewerkenOffline — vakantie is genoeg om een rant expletief gevuld waardig van Chevy Chase Clark W. Griswold los te laten.

Met brandstof reizen kosten zweven rond $4 een gallon, veel automobilisten en recreatie liefhebbers zijn rethinking en voorjaar en de zomer herwerken plannen.

Tellen de familie Jones van Citrus Heights, Calif., onder degenen bezuinigen. Gegaan zijn de dagen wanneer deze familie van zeven zou stapel in hun van Honda Odyssey en ga voor een station.

Julie Jones, 36, zei dat de familie zal wrap hun zomervakantie in met een ongeveer 300-mijl reis naar San Luis Obispo, Californië, om haar grootouders verjaardag te vieren.

"We gaan daar beneden, we opneemt vakantietijd in dat in plaats van het reizen ergens anders of op een ander moment," zei ze.

Consolidatie van de trips en blijven langer zal worden een gemeenschappelijk thema onder zomer reizigers, te oordelen naar interviews met consumenten en reizen van deskundigen.

Veertig procent van de volwassenen verwacht te nemen minder reizen in de komende vier maanden vanwege de kosten van benzine, en 74 procent van de ondervraagden verwacht te verminderen van het aantal reizen door ten minste twee, volgens een recente studie door de globale markt onderzoek onderneming TNS Omnibus.

Als het gasprijzen blijven hoog, blijven mensen thuis, of dicht bij het. Bijgevolg, steden zoals Sacramento ziet een daling in het toerisme dollars, zei Mike Testa, senior vice president van de Conventie verkoop en zakelijke ontwikkelingen voor de Sacramento Conventie en Visitors Bureau.

"Sacramento is een drive-in bestemming," zei hij. "Anytime u hogere brandstofprijzen hebt, het invloed op het bedrag van de afstand reizigers zullen komen uit."

Wanneer gas prijzen schot een paar jaar geleden over Labor Day weekend — recht op tijd voor de Sacramento Gold Rush dagen — het evenement meer zwaar werd bijgewoond door de lokale bevolking dan out-of-towners.

"Als de geschiedenis het model is, ik denk dat waar we voelt het meeste zijn op deze drie-daagse vakantie — vierde van juli, Memorial Day, Labor Day," zei Testa.

Uitgaven door de lokale bevolking die tegen reizen beslissen kan verzachten het verlies, maar zal niet volledig bedekken.

"Bezoekers meestal meer uitgeven dan een lokale zou," Testa uitgelegd.

Wanneer gasprijzen inch up, recreatief voertuig eigenaars ook de neiging te zoeken naar bestemmingen dichter bij huis. Bovendien, zei ze blijven in één plaats langer en trim kosten in andere gebieden, Debbie Sipe, uitvoerend directeur van de Auburn gebaseerde Californië vereniging van RV parken en campings.

"Ze uiteindelijk nog steeds gaan kamperen, maar ze kopen de hotdogs in plaats van uit te gaan voor een biefstuk eten," zei ze. "Ze zijn nog steeds, maar zijn geld op verschillende manieren."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten