zondag 29 mei 2011

Winnaar aardappelactie Albert Heijn op vakantie naar Cyprus - AGF.nl

Leo de Kock & Zn. zet consumentenactie op touw
Winnaar aardappelactie Albert Heijn op vakantie naar Cyprus

De via supermarkt Albert Heijn gehouden aardappelactie 'Proef Cyprus' heeft een winnaar opgeleverd. Mevrouw Loes Deerenberg, woonachtig in Rotterdam kwam de prijs in ontvangst nemen. Ze is de moeder van de 'echte winnaar' en ze gaan samen een weekje genieten van de Cypriotische zon.

Aardappelbedrijf Leo de Kock & Zn. BV uit Purmerend levert de Cyprus aardappelen in 2 kg verpakkingen aan Albert Heijn en heeft de consumentenactie op touw gezet. Op de verpakkingen waren stickers geplakt  waarop de consumenten konden reageren. *Wat is de hoofdstad van Cyprus? en * Welke talen worden er op Cyprus gesproken? waren de twee vragen waarop antwoord moest worden gegeven. Er werd massaal gereageerd door de aardappelfijnproevers, men wilde blijkbaar graag een weekje naar het zonnige Cyprus!

Het aardappelras 'Diamant' is een specifiek, bijzonder smaakvol ras en gedijt perfect op Cyprus. Deze aardappel is "de eerste Nieuwe Oogst aardappel" die bij Albert Heijn jaarlijks te verkrijgen is. De start van het seizoen was dit jaar vlak na de jaarwisseling.  Van oudsher worden op Cyprus veel aardappelen geteeld en traditioneel met de hand gerooid. In samenwerking met Agrico agent Savvides wordt de Diamant conform de specifieke eisen van Albert Heijn geteeld en gecontroleerd. Kenmerkend voor de nieuwe aardappelen van Cyprus is de teelt op de rode vulkanische aarde . Dit geeft het ras de zo kenmerkende volle en gewaardeerde smaak.
De prijs werd mede overhandigd door Frank Loos, Category Manager onbewerkte AGF bij Albert Heijn en is mede mogelijk gemaakt door samenwerking met aardappelco?peratie Agrico en Savvides Omnipatat uit Cyprus.

Publicatiedatum: 26-5-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten