dinsdag 24 mei 2011

Jeff Sessions dreigt te blokkeren Senaat vakantie budget - Huffington Post

WASHINGTON--Sen Jeff Sessions (R -Ala.) zei maandag dat zal hij proberen te blokkeren de Senaat uit te gaan op de Memorial Day reces volgende week tenzij democraten een begroting plan alternatief voor de begroting Parlement GOP voeren.

De Senaat zal deze week stemmen over de Republikeinse huis begroting, creëren een sticky politieke situatie voor Republikeinse senatoren die op hun hoede zijn van stemmen in het voordeel van een wetsvoorstel dat radicaal Medicare voor toekomstige senioren verandert. Het wetsvoorstel, opgesteld door Rep Paul Ryan (R -Wis.), voorbij het huis in April met geen steun van democraten en bepaalde te falen in de democratische-gecontroleerde Senaat is.

Democraten implementeert de dezelfde strategie inzake de begroting ze eerder in het jaar tijdens een confrontatie over de overheid de financiering gebruikt: houden van een stemming over een huis Republikeinse plan zeker aan-fouten in een poging om te winnen Senaat Republikeinen te maken van een compromis.

Senator Chuck Schumer (D-N.Y.), die messaging voor de Senaat Democraten leidt, zei tijdens een maandag een gesprek met verslaggevers de stemming was onderdeel van een plan om de Ryan plan "uit de tabel" om te zorgen voor een bredere overeenkomst tussen de partijen over de begroting.

Ten minste vier Republikeinen zijn kans om te stemmen tegen de Ryan plan: Sens Susan Collins (R-Maine), Olympia sneeuw (R-Maine), en Scott Brown (R -Mass.) hebben zei ze tegen zullen stemmen, en Lisa Murkowski (R-Alaska) zei ze is leunend naar een "nee", volgens Politico.

Republikeinen betogen dat democraten zijn met behulp van de stemming om te bouwen campagne voedergewassen tegen hun collega's. Sessies gestraald de beslissing om te houden van een stemming over de begroting Ryan, noemde het "cynische" en een politieke truc eerder dan een ernstige inspanning op vermindering van de schuld.

Sessies zei de democraten moeten produceren hun eigen begrotingsplan en "de Amerikaanse mensen vertellen waar [ze] echt willen gaan" met belastingen en overheid programma's. Democraten hebben niet onthuld een dergelijk plan, zei hij, omdat ze niet willen om te gaan met politieke gevolgen.

Totdat ze doen, zei hij dat hij zou verzetten "unaniem" voor de Senaat aan uitsparing voor Memorial Day. (De Senaat kan nog steeds op een rechte meerderheid met steun van 50 democraten onderbreken.)

"Waarom niet horen wij het? Omdat, als een van hun personeelsleden zei, kan dit leiden tot iemand op object,"zei hij.

Senaat Democraten leek sessies verklaring als bewijs dat de GOP bang is om "ja" stemmen over de begroting Ryan.

"In geval iedereen had twijfels, Sen sessies gewoon duidelijk gemaakt: Repubs zijn versteend stemmen van hun eigen partij plan daartoe Medicare," Reid woordvoerder Jon zomers schreef op Twitter.

Schumer nam de dezelfde tack, vertelde verslaggevers dat de GOP probeerde "te zetten zich in pretzels om erachter te komen hoe om te gaan met dit" en wilde "mulligan op het hele idee."

Één plan van Senaat Republikeinen is te dwingen een stemming over de Voorzitter Barack Obama van 2012 begroting, die werd onthuld in februari en zou trim ongeveer 1,1 biljoen dollar van het tekort de komende tien jaar, waardoor het politiek onverteerbaar voor veel Democraten in het huidige klimaat schuld-gericht.

Schumer zei dat hij zou niet speculeren over of democraten begroting van een Obama steunen zou, erop te wijzen dat de Voorzitter een bredere visie voor inkrimping van de natie schuld sinds februari heeft onthuld.

Schumer zei dat democraten werken aan een begrotingsvoorstel die zal ingaan op de schuld, wijzen op een poging van Sen Kent Conrad (D-N.D.), die heeft gedreven zijn ideeën zijn democratische collega's om te proberen om steun te verzamelen. Dat plan zal niet komen deze week, zei Schumer.

"We willen om samen te komen op een tweepartij voorstel. We hebben gemaakt de lijnen van wat we in een tweepartij voorstel duidelijk willen,"zei Schumer. "De focus is op het zien hoeveel stemmen dat de begroting Ryan heeft. U kan niets totdat je dat van de tafel."

WAARSCHUWINGEN krijgen abonneren op de nieuwsbrief van de Huffington Post Hill!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten