woensdag 25 mei 2011

Kinloch burgemeester aangeklaagd, beschuldigd van verduistering - STLtoday.com

Bijgewerkt om 12:35 uur met details van voorafgaande terechtzitting.

St. LOUIS • Kinloch burgemeester Keith Conway is aangeklaagd in federaal Hof voor het gebruik van naar verluidt Kinloch stad fondsen te betalen persoonlijke uitgaven en persoonlijke reizen en een Florida vakantie huis te financieren.

Volgens de aanklacht, vanaf januari 2009 door 31 maart 2011, Conway gebruikt Kinloch middelen te betalen voor persoonlijke Bahama's vakantie cruises, vliegtickets naar Las Vegas en Ft. Lauderdale, Florida, aanbetaling en leningsbetalingen op een timeshare condominium in Florida, persoonlijke credit card rekeningen, persoonlijke federale inkomstenbelasting en Ameren elektrische facturen voor zijn persoonlijke residentie.

Conway, 47, die in de kleine Noord St. Louis County stad woont, werd aangeklaagd door een federale grand jury op een misdrijf telling van de draad fraude en een misdrijf telling van federale programma diefstal.

Conway werd gearresteerd op het stadhuis maandag ochtend.

Hij verscheen in de rechtbank kort maandag, geketend de enkels en dragen jeans, laarzen en een T-shirt dat lezen: "Ik ben de baas. Geen vragen. Geen argumenten. Wij doen gewoon dingen op mijn manier. Orlando, FL."

Conway vertelde Amerikaanse magistraat rechter David Noce dat hij nog niet over een advocaat maar was van plan op het inhuren van een met zijn geld.

Noce ontzegd Conway, tijdelijk ten minste, die contact met stadsambtenaren of werknemers na Assistant US Attorney Hal Goldsmith bezorgdheid dat deze ambtenaren en werknemers slachtoffers of getuigen in het geval kunnen.

Hij zal ook zijn paspoort overgeven en zal worden vrijgegeven op $25.000 onbeveiligde bond ergens maandag middag.

Wire fraudebestrijding voert een maximale straf van 20 jaar in gevangenis en/of boetes tot 250.000 dollar, en federale programma diefstal draagt een maximum van 10 jaar gevangenis en/of boetes tot 250.000 dollar.

Het geval werd onderzocht door de Federal Bureau of Investigation, de St. Louis County politie departement Intelligence Unit, Amerikaanse departement van arbeid kantoor van inspecteur-generaal en het departement van Justitie kantoor van inspecteur-generaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten