woensdag 25 mei 2011

Ondanks lagere prijzen, consumenten aanscherping riemen — zelfs voor vakantie - MarketWatch

Door Jennifer Waters, MarketWatch CHICAGO (MarketWatch) — Hoewel prijzen aan de pomp voor gas zijn langzaam naar beneden, met bijna tweederde van de Amerikaanse consument nog steeds belemmeren de wanneer het gaan besteden. En ze zeggen dat ze van plan om een vakantie te nemen dit jaar- maar ze andere kosten om dat te doen zal trim en vraag beter gaat, twee afzonderlijke onderzoeken.

Angsten over financiële zekerheid en besparingen hebben Amerikanen beoefenen van veilige uitgaven sinds het begin van het jaar, volgens een studie uitgevoerd eerder deze maand voor Bankrate.com door de Princeton Survey Research Association International.

W.R. Grace, Potash Corp en Viacom behoren tot de top bedrijven van's werelds grootste hedge funds, volgens Mazin Jadallah, oprichter en CEO van AlphaClone, die zegt dat de fondsen zijn overgewicht materialen en ook financials. Alistair Barr rapporten.

"Gasprijzen dalen, maar ze liet nog niet genoeg," zei Greg McBride, Bankrate van senior financieel analist.

Prijzen gemiddeld ongeveer $3.84 per gallon voor regelmatige gas landelijk maandag, volgens AAA de dagelijkse brandstof Gauge verslag. Dat is beneden meer dan een dubbeltje uit een week geleden en over flat in vergelijking met gasprijzen een maand geleden. Echter, het is 37% van de dezelfde tijd een jaar geleden, toen gas gemiddeld ongeveer $2,80 per gallon.

"We moeten een meer inhoudelijke pullback in benzineprijzen voor de consument om te beginnen zich beter te voelen," zei McBride.

Sommige 72% van de gezinnen in huishoudens met een inkomen onder $50.000 zijn nog steeds knippen terug, terwijl 66% van gepensioneerden toegeven ze zijn ook.

En ondanks een opmerkelijke lift in besparingen temidden van vermindering van de schuld landelijk, de Bankrate studie vond dat 35% van de Amerikanen zijn nog steeds op rand over hun spaargeld vandaag vergeleken met een jaar geleden. Slechts 16% zei dat zij slaapt beter omwille van een grotere besparingen comfortniveau.

Hoewel de Bankrate financiële veiligheid Index kroop tot 98,5 deze maand van April's laag van 93,5, is zelfs tot de rang in januari, dankzij kleine verbeteringen in werkloosheid en lichtere schuldenlast.

"Zo veel mensen gewoon zijn niet voelen," zei McBride, verwijzend naar een gevoel van financiële zekerheid. "Hun realiteit is hun inkomens zijn stilstaand, kosten zijn hoger en er is nog steeds niet voldoende besparingen.

"Zodat veel mensen beseffen hoeveel werk ze nog moeten doen," om te bouwen van stabiele financiële kussens, zei hij.

Hij ervan overtuigd, echter, dat Amerikanen naar een patroon van hoge consumptie terugkeren zal als de economie verbetert. "Het is gewoon dat hoge consumptie niet gaat worden gevoed door krediet," zei McBride. "Het zal worden beperkt tot inkomensniveaus — wat mensen kunnen veroorloven."

Dat is wat het besturen van een stijging van het aantal Amerikanen die zeggen dat ze zijn ver weg te blijven van staycations deze zomer en in plaats daarvan post naar het strand of andere vacations bestemming, volgens de American Express uitgaven en opslaan van Tracker. Sommige 88% van de consumenten die zei dat ze zullen gaan op twee weken vakantie, gemiddeld, nemen dit jaar zeer specifieke stappen voor het opslaan en kosten te verlagen.

Terwijl dit goed nieuws voor de reis-industrie is, betekent het wordt besnoeid elders van tevoren. Ongeveer 38% zei dat ze zal rijden in plaats van vliegen en 24% minder-dure bestemmingen kiezen.

Bijna zei 60% van de consumenten dat zij compromissen veroorloven hun zomervakanties door minder uitgeeft aan uit eten gaan, op nieuwe kleren en home verbeteringen zullen maken. Meer dan 40% krijgen aanbiedingen alvorens plannen.

Jennifer wateren is een MarketWatch verslaggever, gebaseerd in Chicago.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten