woensdag 25 mei 2011

Justin Bieber en Selena Gomez romantische vakantie van plan samen - TheCelebrityCafe.com

Selena Gomez en Justin Bieber aankomen op de 2011 Vanity Fair Oscar partij gehost door Graydon Carter in het Sunset Tower Hotel op 27 februari 2011 in West Hollywood, CA.

Justin Bieber, 17, een zes-time Billboard winnaar op zondag, had een aanhankelijk nacht met vriendin Selena Gomez, 18. De tiener heartthrob en de "Die zegt" zanger, die ontelbare keren geweigerd een romance, waren niet verlegen over het tonen van hun liefde voor elkaar. Ze kuste zelfs in het openbaar op live-TV.

Nu, Bieber, zei, post kiss, dat Gomez is "geweldig", is een romantische vakantie met zijn lady liefde van plan.

Volgens E! Online, is de tiener macht paar van plan een romantische vakantie in de Staten van de hussle en bussle van Hollywood.

"Na het werken hun ezels af, hebben ze gesneden uit sommige ernstige tijd te hangen," een bron verteld de website. "Ze nemen een welverdiende vakantie samen."

Samen met een romantische vakantie samen, het paar zijn ook van plan om tijd doorbrengen met hun gezinnen. Bieber, die net gewikkeld zijn tour in Japan vorige week, kon het niet helpen maar gush over zijn liefde voor zijn moeder.

"Ik ben echt opgewonden ze is zo trots op me," hij vertelde E! achter de schermen bij de toekenning van de Billboard. "Dat is gewoon de beste award, haar proudness."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten