zondag 8 mei 2011

South Carolina:: Isle of Palms:: betaalbaar, diepwater Speeltuin, 1000 ft strand, Pet OK

Dit is de perfecte locatie: slechts 1000 meter van het strand en 2 blokken van business district.  Deze ruime 2-verhaal huis wordt gevestigd op het diepe water Hamlin Creek.  'Creek Living' voegt een nieuwe dimensie aan vakantie op het strand.  Vissen, zwemmen, opsturen, kajakken, varen, vogelen en dolfijnen kijken zijn alle beschikbare uit de achterdeur tijdens het zwemmen, schillen, zonnen en ontspannen op het strand, surfen en spelen in het zand zijn slechts een korte loopafstand.   Nothing beats zitten op de veranda of dock, ontspannen met een goed boek terwijl soms de zeevogels en dolfijnen kijken als ze cirkel en spelen.  Het is echt een water wonderland.   De kavel en grote luifel van live oaks maakt je denkt dat je terug in het antebellum zuiden.  Touw schommels het beeld compleet.   Dit huis werd gebouwd om te profiteren van alle aspecten van het strand en creek leven van de outdoor en indoor warme/koude douches porches te dekken die eiland leven gemakkelijk en handig. Eigenaar onderhouden en een unieke ervaring voor uw vakantie!  Huisdier vriendelijk met omheinde tuin. Geen vergoeding vereist!

Het heeft 5 slaapkamers (4 Queens, 2 Twins), 5 1/2 baden, keuken-eetkamer-grote woonkamer met uitzicht op het water en moerassen, 40 X 14 ft. veranda en dek met nice gas barbecue en diner voor alle ook uitzicht op creek. 46 "flat screen in levende rm. plus kleine TV in master k.. Linnengoed beschikbaar. Recreatieruimte met kabel-TV & games op grondniveau.

Plafond fans in de hele, Centraal warmte en lucht, draadloos internet. telefoon, Dock met elec., water, & zwemmen ladder.

DW, W/D. kookplaat, Oven, magnetron, Blender, Mixer, keukenmachine, strijkijzer en strijkplank, haardroger, broodrooster, koelkast w/ijs maker, koken gebruiksvoorwerpen, radio, TV, DVD-speler, boeken, kids games, strand hot & koude douche, plus beach bad op de begane, overdekte parkeerplaats voor 6 auto 's, garage parkeren voor 2 auto's, Fenced yard.

Binnen een straal van 20 mijl is er een grote strand, historische Charleston, restaurants van wereldklasse, varen, zeilen, eco-tours, kajakken, jet-skiën, vliegvissen, binnenland diepzee charters, dinercruises, en wandelen en fietsen in de Francis Marion National Forest. De stad van Charleston heeft een wereldklasse aquarium, vervoer rijdt, zelf-geleid en begeleide wandeltochten, prachtige winkels aan King Street, prachtige parken en jachthavens. Over de spectaculaire Ravenel Bridge(includes a great biking and walking path) in Mt. Pleasant vindt u patriotten punt, met het vliegdekschip USS Yorktown die het nationale museum van Medal of Honor. Er zijn veel uitstekende golfbanen, waaronder de Wild duinen koppelingen.

Strand 5/21/11-6/3/11---$ 2185/wk, * $ 443/nacht met min. verblijf 3 nachten

De zomer van 6/4/11 - 8/5/11--$ 2952/wk * Week alleen

Sport 8/6/11 - 9/9/11-----$ 2185/wk, *$ 443/nacht met min. verblijf 3 nachten

9/11/11 - 10/8/11-----$ 1680/Wk, vallen *$ 263/nacht met min. verblijf 3 nachten

Voeg 20,5% te boven tarieven die beddengoed inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten