donderdag 26 mei 2011

Justin Bieber en Selena Gomez Planning romantische vakantie - Gather Celebs News Channel

Justin Bieber en Selena Gomez zijn zeer veel een paar--een schattig één op-- en ze bleek het zondag avond in de Billboard Music Awards in Las Vegas met sommige ernstige PDA. De jonge sterren meestal camera-verlegen bleek uit hun meer durf kant, niet aankomen in dezelfde auto naar elkaar zitten en zelfs lip-vergrendeling toen anime won top eert. Zelfs hun ensembles waren heel intrepid met de Biebs in een gouden jas en Gomez in een sexy knipsel zwarte jurk.

Maar, ondanks deze zeer openbare verschijning samen, is het paar nog resterende zwijgend over een aanstaande vakantie die ze hebben gepland. Het enige dat wordt bevestigd is dat de reis binnen de grenzen van de VS worden zal Immers, het laatste wat dat deze twee tortelduifjes nodig is een cadre van paparazzi en zelfs meer jaloers, Bieber koorts geteisterde fans na hun elke vacay verplaatsen.

Een bron onlangs bevestigd, "na het werken hun ezels af, hebben ze gesneden uit sommige ernstige tijd om op te hangen. Ze nemen een welverdiende vakantie samen."

Ja, sommige R & R lijkt om voor Justin Bieber en Selena Gomez. Immers, Justin Bieber nam home verschillende Billboard trofeeën en hij ook onlangs een afmattend concerttour in Japan, waar hij tegenover zich kreeg een paar problemen, niet de minste daarvan zijn eigen persoonlijke ziekte er is gewikkeld.

Als voor Selena Gomez, is niet ze op haar lauweren rusten. Ze klaar net filmen haar muziek video in Malibu, met in de hoofdrollen roze-geschilderd paarden (van alle dingen!), die heeft al een ontmoeting met enkele ernstige terugslag van PETA.

Controverse? Maar, natuurlijk... Het is gewoon een andere dag in de zeer gossiped-over het leven van deze twee zeer populaire zingen sensaties. Het is geen verrassing ze hun vakantiebestemming willen te zijn niet openbaar te maken. Justin Bieber zal niet Selena Gomez zoenen en vertellen deze tijd!

Gelieve hieronder informatie te verstrekken om te helpen verzamelen review deze inhoud. Als het wordt gevonden te zijn ongepaste en in strijd met het verzamelen van Servicevoorwaarden, zal actie worden ondernomen.Selecteer het deel van de post die u wilt melden.Selecteer de reden waarom u zijn melding van deze inhoud.Voer een beschrijving in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten