zondag 8 mei 2011

Colorado:: Colorado Springs:: cabine op Pikes Peak

slaapkamers 3 bundelen geen type huis Baden 1½ hot tub geen Gemeenschap 5 huisdieren slaapt geen tarieven (USD) $199-229 dollar per nacht

Voor gasten op zoek naar een berg uitje die handig is om de meest overvloedige outdoor activiteiten en attracties, is de cabine in Cascade vakantie verhuur home de ideale keuze. Gelegen in de schilderachtige en kleine berg gemeenschap van Cascade, CO aan de basis van Pikes Peak net ten westen van Colorado Springs en Manitou Springs, de cabine in Cascade biedt een prachtig uitzicht, in een rustige omgeving en is ideaal voor vakanties, romantische uitjes, huwelijksreizen en verjaardagen, of een speciale gelegenheid en geschikt voor koppels of kleine gezinnen.

De cabine in Cascade biedt alle gemakken van thuis in een vredige bergachtige omgeving. Gasten zullen genieten van een woonkamer met open haard, HDTV, kabel, DVD, Wireless High Speed Internet Access, telefoon en uitzicht op de bergen.

Een volledige keuken met koelkast, fornuis, Oven, magnetron, koffiezetapparaat en alle koken essentials nodig voor het voorbereiden van maaltijden. Outdoor BBQ- en binnenplaats met uitzicht op de bergen.

Drie slaapkamers, twee met een queensize bed en één met een tweepersoonsbed en twin uittrekbare samen met een complete badkamer en een half bad. Alle beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

De cabine in Cascade is handig om de overvloedige attracties in de omgeving. Gasten kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, van wandelen, Fietsen, whitewater raften en attracties.

Populaire bezienswaardigheden zijn tuin van de goden, Pikes Peak Mueller State Park en Florissant Fossil Beds National Monument.

Outdoor liefhebbers zal ook genieten van whitewater rafting door de Royal Gorge op de Arkansas River in nabijgelegen Canon City, Colorado.

Een absolute must is een reis naar de top 14,115 voet van Pikes Peak, de inspiratie voor "America the Beautiful". Leun achterover en relax als u in de spectaculaire landschappen op de historische Pikes Peak Cog Railway, of voor de meer durf nemen, drive de adembenemende Pikes Peak snelweg.

Tijdens uw verblijf in onze unieke Colorado cabine retreat, een prachtig alternatief voor hotel appartement, zult u ook wilt verkennen andere nabijgelegen bezienswaardigheden; zoals de Amerikaanse Air Force Academy, Verenigde Staten grot Olympic Training Center, Cheyenne Mountain Zoo, zeven Falls, van de wind, en Manitou Cliff woningen. Er is ook veel winkels en restaurants in de schilderachtige historische districten van nabijgelegen Manitou Springs en oude Colorado City.

$199 voor 2 gasten. $10 voor elke extra gast tot een maximum van 5 gasten. Kinderen 5 en ouder, Informeer alstublieft voor jongere kinderen. Minimum verblijf gelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten