dinsdag 10 mei 2011

Vakantie met familie in Denemarken

Copenhagen DenmarkDenemarken is een vriendelijke en fijne vakantiebestemming voor gezinnen. Een vakantie met het gezin, of meerdere families gezamenlijk, is heel goed mogelijk. U bent vaak in het midden van de natuur in een rustige omgeving. Greenwood huizen heeft verschillende huizen voor grote gezinnen. Dus, deze vakantie huis voor 11 personen in het Zuid-westen van Denemarken in het zuiden van het dorp Oksbøl, op het schiereiland Jutland. De holiday home is gelegen op een grote Duin grondgebied in een rustige omgeving aan het einde van een track brengt. Het huis beschikt over een overdekt zwembad, een whirlpool en een sauna. Er is een grote keuken, twee aparte slaapkamers met badkamer en een terras.

Omgeven door de natuur

DenmarkZijn verschillende stranden in de omgeving van het vakantiehuis. Bijvoorbeeld, kunt u aan de recreatie gebied Vejers strand. Het vakantiehuis is gelegen in de Ho-Bugt in de buurt van Esbjerg, die de sluiting van de Waddenzee. Het is een stuk van ongerepte natuur, dat is populair met wetenschappers. Open vlaktes en grote weide gebieden overheersen het landschap hier. Het hele gebied rond de Ho Bugt in de buurt van Esbjerg en Oksbøl is een paradijs voor wandelaars, fietsers en renners. Verschillende routes uitvoeren langs de paden aard

Van uw vakantie kunt huis u ook de stad van Esbjerg, de grootste haven stad van Denemarken. Staat in het noorden een grote monument in de vorm van vier witte stenen mannen van 9 meter hoog. Ze staan tegenover de visserij en maritiem museum. Hier is ook het Sædding strand. Esjberg heeft ook diverse musea, kerken en andere gebouwen.

Op dit gebied zijn er tal van plaatsen om te ontdekken en wij wensen u veel plezier hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten