vrijdag 27 mei 2011

Stelletjes zijn weinig romantisch - Telegraaf.nl

AMSTERDAM -  Stelletjes zijn zeer romantisch als het gaat om handen vasthouden of 'ik hou van je' zeggen. Maar samen op vakantie of op een romantische date: ho maar!

Kleine romantische gebaren

Dit blijkt uit onderzoek van Cove Haven Entertainment Resorts onder 525 mensen van 18 jaar en ouder. 81 procent van de koppels zegt afgelopen week nog de hand van zijn of haar partner vast te hebben gehouden. 59 procent heeft in die week 'ik hou van jou' tegen zijn of haar partner gezegd en 90 procent heeft geknuffeld. Twee op de vijf koppels maakt eens per maand een wandeling samen. Maar daar blijft het dan ook bij!

Geen romantische dates en vakanties

We maken namelijk niet of nauwelijks romantische dates en tripjes met onze partners. 77 procent van de deelnemers geeft toe dat ze al een maand niet uit zijn geweest met hun partner. Voor een op de vijf stellen is het zelfs al een jaar geleden dat ze voor het laatst samen van een dinertje bij kaarslicht hebben genoten. Bijna de helft van de koppels is al een jaar niet meer samen op vakantie geweest. Bloemetjes, ontbijtjes op bed, dansen op jullie liedje, een lief briefje: we doen er met z'n allen niet meer aan.

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook en Twitter!

Please Wait ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten