zondag 15 mei 2011

Californië:: Los Angeles:: Gorgeous 3BR, Spaanse stijl van de jaren 1920, gerenoveerd tot in de perfectie

Onze verbazingwekkende vakantie plek ligt in wenselijk Los Feliz wijk van Los Angeles. Ten noorden van Franklin Avenue op Mariposa tussen Avenue Normandie en Edgemont Avenue. Gunstig gelegen in de buurt van entertainment en zakelijke centra van Hollywood, Burbank en Downtown Los Angeles. Walking distance to Los Feliz plaats en Griffith Park. Alleen een tien minuten lopen naar de hip Vermont straat die veel restaurants, winkels, post office, en zelfs een movie theater heeft.

Prachtig ingericht, Spaans Revival Duplex gebouwd in 1929. Een architectonische gem. Volledig vernieuwd met alle moderne apparaten, met inbegrip van wasmachine en droger in eenheid en Centraal warmte en lucht. Ruim 3 bed (2 queensize bedden en 1 king bed), de bedden zijn dikke schroefdraad bladen en pluche dekbedden. Twee van de drie van de kamers hebben TV's evenals de woonkamer. Er is een volledige bad (grote soaking tub) en de master slaapkamer heeft zijn eigen privé half bad. Er is een formele eetkamer die biedt plaats aan 6 personen (de foto's doen niet tonen de juiste afstand). Er is eigenlijk een zeer grote woonkamer en een aparte eetkamer; in tegenstelling tot tafel de foto's die tonen de eetkamer in de woonkamer. Geen behoefte aan zorg over parkeren omdat de eenheden wordt geleverd met 2 auto, vrijstaand, gesloten garage gelegen op straatniveau. Gerenoveerde oorspronkelijke hardhoutvloeren. Er zijn vele Vensters in de flat die in veel natuurlijk licht en een mooie wind brengen. Gunstig is buiten uw deur een zeer grote privé patio's; perfect om te genieten van de Zuid-Californië weer. Bovendien is er een gemeenschappelijke tuin met panoramisch uitzicht op Hollywood Hills en Downtown Los Angeles. Deze vakantiewoning is aangrenzende en toegankelijk voor onze zuster 1920's vakantie verhuur gebouw. U kunt genieten van de gronden, waaronder een gemeenschappelijke patio die een 6 persoon jacuzzi, BBQ, fire pit heeft, Verwarming lamp, Tuin, hangmat, turtle en vis vijver, en water fontein. De gehele mini resort voor 30 personen voor particuliere partijen zoals bruiloften en conferenties.

Faciliteiten lucht ConditioningWasherDryerLinens ProvidedGarageCovered ParkingBeds Entertainment kabel/satelliet TVDVDCD PlayerStereo SystemShared hete TubKitchen volledige KitchenCooking keukengerei ProvidedDishwasherMicrowaveIce MakerOutdoor functies Gas/elektrische BBQ-Grill6 persone JACUZZIDeck/PatioBalconyLanaiView/locatie communicatie andere voorzieningen de keuken voorzien van magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en blender. Je hebt twee overdekte parkeerplaats met de eenheid. Er is een gemeenschappelijke patio die alle gasten gebruik maken van kunnen die BBQ, warmte lamp, fire pit, eettafel, lounge stoelen voor zonnebaden, Waterfontein en schone 6 persoon heeft jacuzzi. Er is ook een hangmat, turtle en vis vijver en mooie tuin.Geschiktheid activiteiten (op de site en in de buurt) GolfTheme Park (Pretpark) ShoppingSightseeingRestaurantsBikingMountain BikingHikingFitness Center/GymHealth/schoonheid SpaAntiquingMuseumsHorseback rijden

Hele jaar (met uitzondering van juni, juli en augustus): $250-$ 270/nt, $ 1650/week
Juni, juli, & augustus: $285-$ 305/nt, $ 1850/week
4 nacht minimum
Schoonmaakkosten $150
14% Hotel belasting
terugbetaalbaar voorschot van $300

Geen opmerkingen:

Een reactie posten