vrijdag 13 mei 2011

Maine:: Old Orchard Beach:: MaineOceanFamilyHouse

Dit prachtige en mooie privé-woning wacht op uw familie voor een geweldige vakantie!

3 slaapkamers, 1 badkamer, ingerichte volledig keuken met vaatwasser, elektrische kachel volledige grootte en volledige grootte koelkast, magnetron, enz. Nice familie eetkamer en een woonkamer met kabel-tv, dvd, videorecorder en boeken voor kinderen. Wasmachine en droger. Prachtige groene met gras begroeide tuin met meubels en een gas barbecue. Niet roken. Geen huisdieren.

Mooie lange open veranda met meubilair. Plus een gesloten zijde veranda.

Locatie in een woonwijk, maar slechts een 5-minuten lopen naar spectaculaire Old Orchard Beach, een 7-mile halvemaanvormige beach. Klaar voor picknicks?  Liggen in de zon, in de golven spatten?  Het strand is ook ideaal voor wandelen, uitgevoerd, vliegers, spelen spelletjes, sport en rest vliegen en vrije down-tijd.

Downtown Old Orchard Beach biedt ritten en arcades genoten door generaties van gezinnen. Kinderen van alle leeftijden hebben een geweldige tijd.

FunTown Splashtown in de buurt.  Camp Ellis slechts 10-minuten ten zuiden biedt vissersboten, of zitten op de steiger en vis, aas en Polen gehuurd op de Pier. Ga voor een walvis horloge!

Golfbanen in de buurt.  Brengen uw fietsen en verken Ferry Beach State Park,

Portland 20 minuten noorden, Kennebunkport en Cape bruinvis 20-minuten zuiden--bieden beide steden schoener zeilen en autoverhuur vissersschepen met kapiteins. Maine kust Kayak verhuur in Kennebunkport zoeken.

En, winkelen verkooppunten in Kittery, een korte Zuid, plus meer verkooppunten en LL Bean rijden naar het noorden in Freeport. Lokaal vindt u regelmatige shopping centrum Old Orchard Beach, in Saco, op Biddeford Shopping Plaza en de Maine Mall in Scarborough.

Prine strand tijd - elke week $1500--25 juni t/m 3 September

$1500 + $105 de Maine 7% belasting + $300 security = $1950.00 kosten te reserveren werkelijke kosten is $1605.00 na terugkeer van storting. Weken uitgevoerd zaterdag 2: 00 check-in op zaterdag 10:00 am check-out.

Lente en de herfst elke week $1000 --28 mei t/m 25 juni en 3 September t/m 12 November de per huur is $1000 + $70 belasting + $300,00 storting = $1370 kosten om te reserveren. Werkelijke kosten is $1070.--na terugkeer van storting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten