zaterdag 7 mei 2011

In het midden van de Noorse aard

Noorwegen beschikt over ruige, maar prachtige natuur, een rijk wild leven en genoeg activiteiten te ondernemen.Noorse natuur Een prachtige bestemming bijvoorbeeld Tynset, een gemeente en stad in de County van Hedmark in het Zuid-Oosten van Noorwegen. Tynset is gelegen in de bovenhoek van de langste vallei van het land, Østerdalen. Dit gebied is superb voor actieve wandelingen, buitenactiviteiten en visserij.

Just gemaakt in Greenwood huizen in dit gebied: vakantiehuis voor 6 personen. Deze grote houten vrijstaande bungalow ligt ten westen van de stad van Tynset, op de helling van een heuvel. De heuvel ligt het Lake Savalen. Het vakantiehuis is in een zeer bosrijke omgeving met de noordelijke Magnilldalen-Busjødalen Nationaalpark en Western Rondane National Park en diverse bergtoppen van de, met inbegrip van de berg Knutshø (1640 meter met 420 plantensoorten) in een groot aaneengesloten bosgebied, Dovrefjell. Ook Rondane National Parkverder oosten liggen meerdere pieken. De bossen en de bergen zijn ideaal om te wandelen, Fietsen, Paardrijden, skiën en zelfs vis. Er zijn diverse wandelroutes die u door de mooiste gebieden. Dovrefjell, is met name ten westen van het vakantiehuis, een populair wandelgebied. Skipistes er zijn ook meer dan genoeg, en een ijsbaan waar records worden gedreven. Interessant zijn ook de meer dat is gelegen op Ripan en Gammeldalen in het oude Valley. Of bezoek de mijnstadje Røros, dat op de Unesco werelderfgoed lijst.

Fijne basis

Het vakantiehuis voor 6 personen heeft een houten interieur met open haar, na een dag ontdekkingen samen te ontspannen. En als je opstaan in de ochtend, u alleen te kijken naar de buiten vol energie naar een nieuwe dag te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten