vrijdag 6 mei 2011

Nieuwe vakantiehuis in Greenwood huizen!

Nieuw vakantiehuis bij Greenwood VakantiehuizenComfortabel, voorzien van alle luxe, omgeven door de natuur – Greenwood huizen aanbiedingen de beste vakantiewoningen op de mooiste plaatsen in Engeland. Regelmatig komen er nieuwe woningen. Willow schuur, bijvoorbeeld, een zeer ruime en comfortabele vakantiehuis voor 2 personen. Romantisch samen op vakantie, hier uitstekend. Het vakantiehuis is verborgen achter een village shop in Aylesford, noorden van Maidstone in heeftde County. Van uw vakantiehuis heeft u prachtig uitzicht over de rivier de Medway en de middeleeuwse brug. De geschiedenis van Aylesford gaat terug tot Neolithicum.

Historische Aylesford

Aylesford is een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden en een gezellige sfeer. Zijn twee pubs en een top restaurant in het centrum. De oudste Historisch Aylesforddelen van het dorp liggen ten noorden en ten zuiden van de rivier. Bijvoorbeeld, is er het Chequers Inn en de George House. Maar er ook verschillende moderne huizen zijn. De oude middeleeuwse brug heeft nog steeds de enige dient als een voetgangersbrug. Ondanks de groei heeft Aylesford nooit haar historische karakter. Een populaire plaats om te bezoeken! En waar u gaan, dan zeker Aylesford Priorij, ook bekend als de minderbroeders. Sinds de 13e eeuw het religieuze leven in dit Huis van de monniken van de orde van karmelieten. Jaarlijks trekken duizenden pelgrims hier. Het huis is open 365 dagen per jaar voor bezoekers en heeft een boek en gift shop, meerdere tearooms en een pottenbakkerij. Liggen ten noorden van Aylesford diversse oude grafkamers.

Mooie plaatsen in Kent

Van uw vakantiehuis in Aylesford kun je naar verschillende plaatsen in de omgeving, zoals Maidstone maar ook Londen. Dankzij goede spoor en weg links bent u hier spoedig! Maidstone is gelegen in het hart van Kent, en heeft verschillende parken waar u wandelingen in (de grote Mote Park of de kleinere Oakwood Park en nog kleinere Vinters Park maken kunt). Ook stroomt door Maidstone de rivier de Medway. De stad heeft een prachtige golfbaan, goede winkels en historische bezienswaardigheden. Ook kunt u een dag op het strand in Hastings. Dit ruime vakantiehuis voor 2 personen heeft alles te Kent, Sussex, in uw eigen tempo te ontdekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten