maandag 9 mei 2011

New York:: Seneca Lake:: Tuscany Retreat

Als u op zoek bent voor een vakantie huisje in New York, dan dit is het perfecte toevluchtsoord voor beide romance of bonding samen als een familie... u zult niet vinden iets vergelijkbaar. Je er zeker van te hebben een geweldige vakantie.  Slechts minuten rijden naar Watkins Glen. Alle dag en nacht dat meer verse lucht inademen en genieten van de prachtige zonsondergangen vanaf de cottage of dok dat is direct aan de waterkant van Seneca Lake.

Volledig gevulde keuken met fornuis en magnetron, beddengoed geleverd (kussens, zeilen, dekens), koffiepot, zilverwerk, potten, pannen, gerechten, etc.  Dock met zwepen aanmeren.

Drie slaapkamers met full size bedden, badkamer met douche, wastafel en toilet, TV.  Een badkamer met douche, toilet en wastafel.  Overdekte veranda.

Dichtstbijzijnde lancering: Watkins Glen
Weergave: Open span van lake & heuvels; panoramisch uitzicht vanaf het dek
Stappen aan eenheid: korte rijden op lake weg naar cottage.  Stappen die leiden naar beneden.

Niet roken in cabine gelieve

Check-In tijd: 2:00 pm

Check-Out tijd: 10:00 am

Dichtstbijzijnde lanceren: Watkins

Wij zijn gelegen aan de westkant van Seneca Lake, slechts enkele minuten van Watkins Glen en de wereldberoemde Nascar racebaan! Seneca Lake biedt ook diverse winkels, restaurants, entertainment, en meer dan 50 wineries! De wijnroute van Seneca Lake ligt aan het einde van uw drive, reserveringen maken voor een tour.  Vergeet niet varen, zwemmen en wereldklasse vissen.  Grote outlet mall 40 minuten van u in Genève.  U kunt genieten van zeilen excursies, dinercruises van het, en lokale kajak en Boot verhuur goed recht in Watkins Glen.

Hoog-seizoen (zomer) 2e week in juni door 2e week in september........ 1300 dollar per week.  $250 Borg ten tijde van boeking.

Weely verhuur alleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten