dinsdag 10 mei 2011

Caribbean:: Jamaica:: Stone Harbour - 4 K., zwembad, privé strand, volledige personeel

Stone haven is een prachtige strand 4 slaapkamer villa gelegen aan de zee in oude Fort Bay, Ocho Rios.

De belangrijkste villa heeft de master slaapkamer samen met twee slaapkamers. Een apart gebouw een paar meter afstand is beneden het huis met zwembad en de "Getaway" suite, met badkamer, boven.

Op het invoeren van het huis door de overdekte auto veranda een hal aan de linkerkant brengt u naar 3 van de slaapkamers of rechts in de woonkamer en eethoek. De galerie heeft een zithoek voor het lezen, boekenkasten met boeken, cd's en DVD's en een spel tafel.

De woonkamer heeft een TV (met DVD, VCR, kabel en CD-speler) en mondt uit in een eetkamer met 8 zitplaatsen. De woonkamer heeft ook een overdekte bar met afzonderlijke koelkast. Het gazon buiten is opgesplitst in twee niveaus. Op het bovenste niveau samen met de belangrijkste villa is een grote uitgestrektheid van gras, perfect voor gazon games, en een plek voor kinderen om te spelen. Is het zwembad en een huisje dat huizen van de pool cabana beneden en de "Getaway" suite met slaapkamer boven op het lagere niveau. Het beste ding over de "Getaway" kamer is de eigen veranda met stoelen en parasol en nemen in de spectaculaire zeezicht. De cabana zwembad heeft een eigen dienst bar, bar stoelen met tafels en een poeder kamer. Lunch worden geserveerd in het pool cabana. Buiten de cabana is een buitendouche en een barbecue.

Het grote vrije vorm zwembad heeft lounge stoelen en kijkt uit naar de zee. Het zwembad maakt gebruik van nieuwe technologie die het mogelijk maakt om chlorene niet te gebruiken. Het systeem nog steeds goed reinigt, maar maakt het dus het zwembad net als zwemmen in gebotteld water is. Naast het zwembad is een prachtige jucuzzi.

Oceaan zwemmen is gemakkelijk van de villa en een korte afstand offshore is een prachtig koraalrif prefect voor snorkelen. De villa heeft een kleine zandstrand en het privé-strand in het oude Fort Bay is slechts een steenworp afstand.

Als u nog meer relaxatioin kan het personeel regelen voor een massage in de villa. Iemand zal komen naar het huis en een massagetafel zowat overal kunt instellen.

De villa is ook slechts een paar minuten rijden van zowel de RIU en sandalen Dunn's River Falls hotels. Dag passes kun je direct bij de hotels om te genieten van hun strand, zwembaden en andere activiteiten.

Er is voor grotere groepen bereid om te verblijven in naburige villas, Four Winds, een villa met 5 slaapkamers, die is gelegen direct naast de deur met gemakkelijke toegang via de gazons of op de straat.

Air Conditioning (hele villa), privé strand, CD-speler, plafondventilatoren, veilige kamer, videorecorder/DVD-speler, video's, Computer, draadloze internettoegang, zwembad, Jacuzzi, Stereo, zee kajaks, Boogie Boards, snorkelen vistuig, telefoon, satelliet/kabel TV, haardroger, babybed, kinderstoel

Personeel
Fulltime Manager/Butler, Cook, huishoudster, tuinman, veiligheid en in Gated Community

Dicht bij alle attracties in Ocho Rios en 2 uur van Montego Bay.

3 Slaapkamer laagseizoen $3000 USD per week
3 Slaapkamer hoogseizoen $4000 USD per week

4 Slaapkamer laagseizoen $3500 USD per week
4 Slaapkamer hoogseizoen $4500 USD per week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten