donderdag 26 mei 2011

Voor Amerikanen, geen zomer vakantie - stad stad Info onderwijs kanaal

24 Mei 2011

Tired woman at office deskVolgens CNN verklaard een verslag van het centrum voor economische en Policy Research dat de VS de enige geavanceerde land dat geen heeft wetten of federale beelden om te garanderen is dat werknemers jaarlijkse betaalde vakantie krijgen. Dus, ondanks het feit dat 21 juni de eerste dag van de zomer--een tijd van het jaar met vakanties--geassocieerd merkt veel Amerikaanse werknemers zullen niet opstijgen tijd.

FindLaw gemeld dat het gemiddelde bedrag van de betaalde vakantie die een Amerikaanse werknemer ontvangt ongeveer negen dagen, met zes dagen betaalde vakantie. Een op de vier werknemers beschikt niet over enige betaalde vakantie of betaalde vakantie.

Don Brock, een software engineer in voorstedelijke Washington, vertelde CNN dat hij niet een echte vakantie in 10 jaar heeft genomen.

"Ik echt zou willen nemen een echte, fatsoenlijke vakantie en reizen ergens, maar het is bijna onmogelijk om een lange vakantie te nemen en te zijn van contact," zei hij.

Net als de meeste Amerikanen werkt Brock bij een bedrijf dat haar werknemers om verbonden te blijven aan het Bureau verwacht, zelfs wanneer tijd opstijgen. In feite, is er een lopende grap op zijn bedrijf dat betekent "een vakantie gewoon dat u werken van ergens anders dat".

Er zijn echter andere redenen waarom Amerikanen weinig vakantietijd nemen. Bijvoorbeeld, zelfs als een bedrijf u van de haak lang genoeg om het te maken naar het strand kunt, kan het niet u toestaan om daar te blijven voor meer dan een week op een moment. Aan de andere kant, wilt sommige werknemers niet worden gezien als "slackers" zo terughoudend af te nemen te veel dagen zijn. Of misschien u een eigen kleine bedrijf, die kan tijd opstijgen bijna onmogelijk maken. Zoals de Redactiekamer gemeld, een overzicht van eigenaren van kleine ondernemingen in New Orleans bleek dat 33 procent zorgen te maken dat tijd opstijgen betekent dat klanten of klanten ontvangt een lager niveau van service en 24 procent zei dat ze zich zorgen maken dat zij een kans voor het bedrijfsleven missen zou als ze nam een vakantie. Volgens CNN gebruiken slechts 57 procent van de Amerikaanse werknemers al hun betaalde vakantiedagen.

Deze mentaliteit is volledig ongehoord in andere delen van de wereld. Bijvoorbeeld, zei het is typisch voor Duitsers af te nemen drie opeenvolgende weken in augustus als "het grootste deel van het land soort sluit naar beneden," Nancy Schimkat, een Amerikaan die in Weinheim, Duitsland woont. Schimkat de man, een ingenieur, krijgt zes weken betaalde vakantie, in aanvulling op nationale feestdagen, en zijn bedrijf wordt afgedwongen dat hij gebruik maken van alle van de tijd. In feite, toonde een 2009 studie van Mercer zijn er tientallen andere geïndustrialiseerde landen waarvoor werkgevers ten minste vier weken van de betaalde tijd medewerkers bieden.

Een ander artikel gepubliceerd door CNN meldde dat wetenschappelijk bewijs heeft aangetoond dat het nemen van een vakantie, weg van het kantoor en vanaf huis, enorme voordelen heeft. Vakantie in een ander land, bijvoorbeeld, kan u helpen met creatief denken en kan geven u een beter gevoel van wie je bent. Echter, zelfs als u niet het land, laten nemen een pauze van de routine op het werk en thuis om deel te nemen in iets nieuws kunt u inzicht krijgen en bieden een nieuw gevoel van opwinding.

De nationale coördinator voor Take Back Your Time, John de Graaf, vertelde CNN dat er geen harde bewijzen dat overbelasting van werknemers zal het land concurrerender maken. In feite, in het Economisch Wereldforum van 2010-2011 rankings van de meest concurrerende economieën, de Verenigde Staten kwam in vierde, terwijl Zweden--een land dat zijn werknemers vijf weken betaalde vakantie geeft--gerangschikt tweede.

Het kan zijn tijd voor Amerikanen opzij zetten hun zorgen en angsten over betaalde vakantie en gewoon genieten van het--immers, we hard gewerkt om het te verdienen.

Samengesteld door CityTownInfo.com personeel

Bronnen:

"Betaalde vakantie wetten: geen wettelijk recht op tijd af," blogs.findlaw.com, 24 mei 2011, Cynthia Hsu

"Zomervakantie niet op to-do lijst voor eigenaren van kleine bedrijven," neworleanscitybusiness.com, 24 mei 2011

"Waarom is Amerika de 'nee-vakantie nation'?" CNN.com, 23 mei 2011, A. Pawlowski

"Waarom uw hersenen moet vakanties," CNN.com, 24 mei 2011, Elizabeth Landau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten