zondag 15 mei 2011

North Carolina:: Kure Beach:: Kure weergave 337

Kure weergave is een van de beste waarden voor plurifamiliar vakanties op het strand. U zal worden OPGEWONDEN bij binnenkomst dit premier luxe herenhuis in mooie Kure Beach. De nieuw gebouwde Kure Beach oceanfront promenade is gelegen overkant van de straat en binnen loopafstand van de Kure Beach Pier, winkels en restaurants. Complex heeft een mooie binnenplaats swimming pool. Elke kamer heeft TV met uitgebreide kabel tier, 2 slaapkamers met flatscreen en Hi-Speed internettoegang. De eerste verdieping (begane grond) beschikt over een koningin & roll-away bed en bad overkant van de zaal, 2e verdieping is leefruimte met open plattegrond met eetkamer, keuken en 1/2 bad heeft ook koningin slaper Sofa 3e Foor biedt grote slaapkamer met King bed en privé badkamer met stapelbaar Wasser & droger. Er zijn 2 andere slaapkamer een met een Queen Bed, andere met 2 eenpersoonsbedden die een bad delen. Single auto Garage, Gas barbecue, TV HI-SPEED INTERNET toegang. BEL VANDAAG NOG! NIET-rokers, bedlinnen/handdoeken/papier/Parking voor 3 auto's. Huisdier vriendelijk met betaling van een niet-terugbetaalbare huisdier, onderworpen aan beperkingen.

Tijdens uw verblijf hier in uw vakantiewoning Carolina Beach of Kure Beach vindt u een nieuwe waardering voor het eenvoudiger dingen in het leven. Een rustige zonsondergang of een koele zeewind-- en u zult beginnen mentaliteitsverandering al dan niet u wilt onze plaats verlaten! Onze regio heeft alles die u moeten zult om een ontspannen vakantie, van particulier winkels en restaurants aan visserij en charter boten. En natuurlijk, laten we niet vergeten onze mijl van zachte, zandige stranden. Uw verblijf hier zal perfect voor elke gelegenheid, of het nu een familie vakantie of een rustige ontsnapping voor twee.

Geen kwestie wat de gelegenheid zijn hier in overwinning strand vakanties wij ervan overtuigd dat uw verblijf in het strand buiten ontspannen. Wij bieden familie verhuur aan uw behoeften, of het nu een familie verhuur, een condominium of een home town. Niet alleen zijn zij op loopafstand van vele winkels en restaurants in de stad, maar we zijn ook slechts vijftien mijl van de prachtige, historische stad van Wilmington, NC. Plan een dag-reis en werkelijk ervaren kust Noord-Carolina in zijn recht. En als u niet zelf om te vertrekken het strand net heel brengen, dan wij begrijpen: Neem een kijkje op onze website voor beschikbaar onroerend goed.

Wij verzekeren u dat uw tijd hier op Carolina Beach doorgebracht en Kure Beach onvergetelijk zal zijn. Gelieve te, blader onze vakantie verhuur, uw huur online reserveren en laat ons u tonen wat de perfecte vakantie echt is.

2011 TARIEVEN

$1995 Pieksnelheid ~ medio juni ~ medio augustus alleen per week

ZONDAG VERANDEREN DAG TIJDENS DE ZOMER

SPECIALE!!!   3 nacht minimum til 25 juni ~ $285 nacht

Oproep voor schouder weken

Bepaalde beperkingen, minimale verblijven, belasting en add'l kosten kunnen gelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten