vrijdag 20 mei 2011

Een vakantiehuis Greenwood zijn de grensovergangen naar Engeland goedkoper

Als u op vakantie gaat, wilt u dat alles is geregeld. Uw vervoer, verblijf, het huis... maar zeker ook de overtocht naar Engeland. geirangerHet begin van uw vakantie nog leuker, hebben we de beste en meest comfortabele bedrijven overeengekomen dat zij u een korting. Op het moment van het boeken van vakantie verhuur Engeland welke passage desgewenst u; en we zorgen voor de voordeligste boeking. Dus u binnenkort met een nog beter gevoel in een van de prachtige Engels/b & b zich bevindt.

Dit zijn onze goede start-your-travel partners:
* Eurotunnel
Van Pas-de-Calais te Folkestone in 35 minuten! Kies uit vier vertrek per uur. Prijs per auto, met inbegrip van negen passagiers en er zijn geen bagage beperkingen en de brandstofkosten.

* Stena Line
Stena Line vaart u met uw auto op stena line shipde meest comfortabele manier naar Engeland en Wales. 's nachts de Stena Britannica verzending van Hoek van Holland naar Harwich in Engeland en overdag zeilen terug naar Nederland. Deze grote en prachtige schip met zijn vele faciliteiten begint uw reis of vakantie direct. U kunt genieten van het lezen in de speciale leeszalen, of een snack eten in het restaurant, vermaakt u in de bar of pikt de nieuwste film in de bioscoop aan boord. Vooral omdat viert vakantie een beetje partij wordt verondersteld te zijn, toch?

* P & O Ferries
P & O Ferries zeilen van Rotterdam of Zeebrugge Hull of York in Engeland. Of neem de kortere oversteek van Calais naar Dover. Ga met vrienden of familie over zee en kies voor een kleine mini vakantie op de indrukwekkende P & O cruise boot voor een prachtige reis naar dubbelwandige uitvoering of York in Engeland.

* Zee Frankrijk
Veerboot bedrijf SeaFrance heeft de meest moderne vloot op de veerboot tussen Calais en Dover route over het kanaal. Met 15 afvaarten per dag in beide richtingen zodat u altijd op tijd voor vertrek. De grote, snelle en luxe van SeaFrance veerboten hebben elk hun eigen Franse sfeer. Zodra u aan boord van één van de state-of-the-art super veerboten, wordt u omringd door zo veel luxe, dat u zou willen dat uw oversteek duurde langer!

* DFDS Seaways
DFDS zeilen van IJmuiden tot New Castle. Dus wellicht u al lekker in Noord-Engeland, en u een stuk minder om te rijden. De luxe cruise veerboten vertrekken dagelijks at 5:30 pm naar Engeland. Nadat u een comfortabel over de volgende ochtend, ligt Engeland aan uw voeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten