zondag 15 mei 2011

Caribbean:: Bahama's:: charmante Beachfront: Manor van liefde

slaapkamers 3 bundelen geen type Condo Baden 2½ hot tub geen gemeenschap slaapt 8 huisdieren geen tarieven (USD) $1.300-2.000 dollar per week

De Bahama's is beroemd om zijn witte zandstranden. En op de Manor van liefde, je hebt veel van het! Het net buiten uw deur een paar voeten. Liefde strand is zo mooi als stranden, met kleurrijke turquoise water! Ontspannen en genieten van de wateren, of zwemmen, snorkelen en sommige gewoon oude plezier hebben!

Manor van liefde is gelegen op slechts enkele minuten afstand van Nassau International Airport.

Als u zijn op zoek naar een vakantie waar u niet hoeft te worden gehinderd door zo veel andere bezoekers op ons eiland, is dit de plek voor jou. Terwijl er andere lange termijn huurders op de eigenschap met inbegrip van de eigenaar, zijn er slechts drie korte termijn verhuur faciliteiten. Het strand is de perfecte plek om gewoon weg van alles - de drukte van het gewone leven.

Voor de bezoekende Nassau voor de eerste keer is er veel te zien. Rijd langs de noordelijke kust van het eiland en bezoek de Fish Fry, een 'moet' voor alle bezoekers. Op de pootvis beleeft u echte 'down home' koken in een zeer Bahamaanse instelling. Uw schijf voort in down town Nassau en bezoek de lokale stro markt, waar hoeden en tassen en nog veel meer van de hand geweven stro items kunnen worden gekocht. Of bezoek de vele belastingvrije winkels hier in de stad.

Een bezoek aan de Atlantis is ook een site om te zien.

Maar nogmaals, u kunt gewoon worden weg van alles - weg van alles om te genieten van enkele R & R met uw echtgenoot of kinderen. Als dat u en wat u zoekt om te genieten, is Manor van liefde zeker de plaats voor u. U zal worden vanaf de heisa Manor van liefde en overvolle stranden. U kunt misschien zelfs de kans om te genieten van het strand alleen hebben! Het is allemaal mogelijk!

Faciliteiten

Air ConditioningWasherDryerLinens ProvidedOff Street Parking

Bedden

Koningin BedDouble BedTwin/Single BedConvertible Bed

Entertainment

Kabel/satelliet TVJetted Tub in Bad

Keuken

Volledige KitchenCooking keukengerei ProvidedRefrigeratorDishwasherMicrowaveIce Maker

Outdoor functies

Weergave/locatie

Communicatie

TelephoneBroadband InternetWiFi (draadloos Internet)

Geschiktheid

Geen huisdieren AllowedKid FriendlySmoking niet AllowedShoppingRestaurantsKayakingSnorkeling/duiken

Jan-Mar, 2011.... $ 1650/week
April-mei, 2011.... 1500 dollar per week
Juni-augustus, 2011... $ 1425/week
Sept-okt, 2011... $1300 per week
Nov-Dec, 2011.... 1600 dollar per week
Vakantie, 2011... $2000 per week

Geen opmerkingen:

Een reactie posten