dinsdag 24 mei 2011

Sunbelt Snacks te geven Away 10 zomer familie vakanties - PR Newswire (persbericht)

Click to view news release full screen

COLLEGEDALE, Tenn, 23 mei 2011 ben--Sunbelt Snacks heeft geacht haar granola bars "De officiële Granola Bar van de zomer", en om te vieren, het vandaag aangekondigd dat het een familie vakantie aan 10 gelukkige Sunbelt Granola Bar of Fruit & graan Bar liefhebbers weggeven zal.

Vanaf 1 juni 2011, is Sunbelt uitnodigend consumenten om te registreren voor de zomer familie vakantie Giveaway door het invoeren van codes gelegen op de toppen van de doos van Sunbelt Granola Bars, Fruit & graan Bars of granen online op SunbeltSnacks.com.

De familie vakantie, gedeeltelijk gesponsord door AirTran en Holiday Inn, omvat vier round-trip AirTran vliegtuigtickets, een zes-night hotelverblijf in het Holiday Inn en een week lang huurauto. De 10 gelukkige winnaars zullen kiezen hun bestemming vakantie te nemen met hun drie beste vrienden of familieleden.

"Wij zijn allen over verblijf actief en plezier met familie en vrienden, en wat een betere manier is er te doen beide dan op een gratis zomervakantie?" zei Sunbelt Brand Manager Jeff Badger. "Wij wensen veel geluk voor iedereen die binnenkomt."

De Sunbelt zomer familie vakantie Giveaway zal openstaan voor toegang tot 1 augustus 2011. De 10 gelukkige winnaars zullen willekeurig worden geselecteerd tijdens de week van 1 augustus en de week van 8 augustus aangekondigd.

Voor meer informatie over de Sunbelt zomer familie vakantie Giveaway, zie officiële regels en codes invoeren, bezoek www.SunbeltSnacks.com.

Wie een fan van Sunbelt op http://Facebook.com/SunbeltSnacks geworden krijgt voeding, gezondheid en fitness tips plus coupons en meer. Ze kunnen ook Sunbelt volgen op Twitter: http://twitter.com/SunbeltGranola. http://Airtran.com http://holidayinn.com.

Over Sunbelt

De Sunbelt merk McKee Foods, een familie-eigendom en familie-georiënteerde bedrijf gevestigd in Collegedale, Tenn, geïntroduceerd in 1982. De Sunbelt merk omvat 29 verschillende rassen van granen en snack producten, met inbegrip van taai granola bars, zachte toffee gedimde taai granola bars, fruit en graan granen bars, fruit snacks, ontbijtgranen en meer. Voor meer informatie over Sunbelt snacks en granen, bezoek www.sunbeltsnacks.com.

Bron Sunbelt

Terug naar boven

GERELATEERDE LINKS
http://www.SunbeltSnacks.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten