vrijdag 6 mei 2011

Ontsnappen aan de drukte in North Norfolk

Sheringham ParkHet dorp van Wood Dalling is gelegen tussen vreedzame bouwland in het noorden van Norfolk, Zuidoost-Engeland, en biedt een mooie verzameling bungalows, boerderijen en schuren. Is een mooie vrijstaande vakantiewoning voor 4 personen, met alle comfort op één verdieping in een rustige straat. Het vakantiehuis omvat comfortabele stoelen, flatscreen tv met DVD-speler, koelkast met vriesvak en magnetron, vaatwasser, wasmachine, badkamer met bad en douche en een eigen patio. Van het vakantiehuis zul je direct uitzicht op de landbouwgrond in de omgeving van de Wood Dalling kerk in de verte. Het huis biedt een geweldige uitvalsbasis om dit deel van Engeland te verkennen.

De omgeving

Norfolk coastWood Dalling is een plaats omgeven door/b & b, boerderijen en schuren die rond de 13e-eeuwse kerk gelegen zijn. Het is een ideale plek om te ontspannen. Vanaf hier kun je alle soorten activiteiten, met inbegrip van heerlijke wandelingen, fietstochten of enkele uren vissen. Er zijn ook vele historische gebouwen en plaatsen om te bezoeken. Bezienswaardigheden en excursies in de buurt zijn het 17e-eeuwse huis Blicking Hall, het museum Thursford collectie (beperkte open), Sheringham Park en de Pensthorpe nature reserve en tuinen (groepen bedreigd en exotische watervogels). Gezinnen kunnen bijvoorbeeld het dier Ark entertainment parkeren.

Op een aantal kilometer liggen de valleien van de Glaven en Bure. U kunt ook de markt steden van Durham, Aylsham en Holt. Op rit is afstand ook de mooie Norfolk kust en de stad van Norwich. Uw vakantiehuis biedt u na een drukke of rustige dag de perfecte omgeving om van te genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten