dinsdag 3 mei 2011

Vakantie op de Noorse kust

Noorwegen heeft een robuust en indrukwekkende kust, ook gevarieerd. Maar nog steeds de typische kale rotsen en diepe inhammen die  Noorse kustvermeldt een fjorden. Deze bevinden zich op de hele kust, waar u ook bent. Grote fjorden komen naar 100 kilometer landinwaarts en bereiken een diepte tot 1200 meter. Het is dat een spektakel voor jong en oud is de moeite waard. De kust van Noorwegen is langwerpig en overal zijn mooie vissen foto's met vissers hutten en bruisende kuststeden. Ook leuk: de vele vuurtorens langs de Noorse kust.

North Coast

In het noorden kunt u vooral de prachtige en bruisende vissen foto's bezoeken. Geniet van de zee en de bergen in het binnenland van een vakantiehuis in Øydegard, voor 6 personen. Of ga naar het noorden naar Inger, een vakantiehuis voor 7 personen. Met de hele familie aan de Noorse kust kunt ook verblijf in de noordpunt Hasvåg in een vakantiehuis voor 6 personen. De noordkust is vooral ruige met kale rotsen.

 Noorse kustWest Coast

De westkust van Noorwegen is de langste uitgerekt. Grote fjorden hier zijn de Hardangerfjord en de Sognefjord. In het westen op verschillende plaatsen kunt u gaan raften of vissen op zee. Actieve of ontspannende, aan de Noorse kust kunt u hier aan alle kanten. Greenwood huizen heeft een heleboel vakantiehuizen in dit gebied, direct aan de zee of net iets meer over, zodat u ook lezen kunnen u de vele bossen en natuurparken.

South Coast

De South Coast is vooral in de zomer een waar paradijs. Ontspan in de nabijheid van de rotsen en de stranden en bezoek de vele eilanden voor de kust. Spangereid is, bijvoorbeeld In een grote hoogte vakantiehuis voor 10 personen. In de buurt staat in Lyngdal een mooie vakantiewoning voor 6 personen op zee.

Vakantiehuis aan zee

De bergen, rivieren, watervallen, meren, fjorden en de kliffen aan de kust... Noorwegen is een geweldige vakantieland! Boek uw vakantiehuis in Noorwegen op onze website. Vergeet tijdens uw vakantie niet een safari te doen, op zoek naar eagles of walvissen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten