maandag 2 mei 2011

Vakantie 11 personen in Noorwegen

Met het hele gezin of zelfs de hele familie op vakantie in Noorwegen … dit vakantiehuis, die zojuist in GreenwoodVakantie in Noorwegenn vakantie huize, biedt ruimte voor maximaal een maar liefst 11 mensen! Ook ideaal voor een vakantie met twee families. Met een eigen binnenzwembad en ruime biedt badkamer alle luxe die u zich kunt wensen. En dat in een prachtige bosrijke omgeving in het Zuid-Oosten van Noorwegen.

Natuur rond u overal

Het vakantiehuis is een korte afstand van de Tveitvatnet meer en de waterval Fosslaugfossen op de Tovsdalselva rivier. De Tveitvatnet heeft meer dan een kind-vriendelijke zandstranden, ideaal als u hier met grote gezinnen verblijft. Er is ook de mogelijkheid van een boottocht. De omgeving biedt rust en ruimte, Vakantie in Noorwegenfrisse lucht en prachtige natuur. Meren, watervallen, rivieren en een beetje verder weg de Byglandsfjord en vele bossen. Het gebied nodigt uit tot ontspannen of actieve bezigheden. Hier, voelt u zich snel thuis! In de winter kunt u skiën.

Luxe

Het vakantiehuis is zeer luxueus ingericht met comfortabele bedden, grote keuken, sauna, whirlpool en overdekt zwembad, televisie en terras. Boek nu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten