dinsdag 3 mei 2011

Ervaringen op de kust van Donegal

Het eiland Ierland heeft enkele kilometers van de kust en overal is gewoon mooi. Echter, er zijn altijd plaatsen die er boven het springen. De Belevenissen aan de kust van Donegalbijvoorbeeld, County Donegal, Ireland, in een hoek in het noordwesten. Het is leuk ras, wat precies maakt een ideale plek voor mensen die rust zoeken. Hier is aard nog onaangeroerd in alle plaatsen. Cultuur en natuur lopen mix naadloos. Aard omvat wild pieken, moerassen en meren. Cultuur is in de vorm van de Keltische taal en traditie. Een 'echte' stuk van Ierland. Trots van Donegal is de kust aan de Atlantische Oceaan. Dit heeft een grote invloed op het hele landschap.

Actieve

De wilde en ruige landschap van het achterland van Donegal staat onder invloed van de Atlantische Oceaan. Dat maakt de kust interessant en aantrekkelijk. Er zijn tal van prachtige plaatsen, zoals de zanderige stranden in de buurt van Ardara, Nairn en Maghery en de hoge zeekliffen in vele plaatsen. Aan de kust kunt u niet alleen verse lucht en zonnebaden, komen ook hun activiteit. De kust van Donegal is beroemd om zijn mogelijkheden voor zee vissen, duiken en surfen. Surfers kunnen, o.a. terecht in Bundoran. Surfers kunnen genieten van hoge, Belevenissen aan de kust van Donegalgolven en dankzij een stabiel windrichting is het veilig op het water. Bundoran is een surfen strand in het centrum en het strand Tullan is ook geschikt voor surfers (maar niet voor zwemmers). De plaats heeft ook een centrum voor actieve kinderen, die surfen, klimmen en abseilen willen. In Bundoran, u kunt ook gaan samen met de walking tours zijn er gehouden. Meer surf stranden er Strandhill, Streedagh en Rossnowlagh.

Zeedieren zijn te bewonderen tijdens een uitstapje met de zeesafari naar Donegal Bay. Ook ligt aan de kust in de baai van Sheephaven de Ards Forest Park, perfect voor een reis met de hele familie. Zandstranden, bossen en rivieren, maar ook vormen het decor.

Vakantiehuis aan de kust

In Donegal hebt u geen tijd om u te vervelen! Gaan uit, naar de stranden, surf of vis of de bossen. Lange of korte wandelingen maken en kom oog in oog met de ruige natuur. Boek bij Greenwood huizen uw vakantiehuis in Donegal. Ruacan huisje voor 5 personen of Rosswood Cottage met 6 slapen wordt bijvoorbeeld. Geniet van!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten