dinsdag 3 mei 2011

De toeristische Hampshire

New Forest, Hampshire, EnglandHampshire in het zuiden van Engeland is een populaire County onder bezoekers uit de hele wereld. De provincie is beroemd als huis van schrijvers Jane Austen en Charles Dickens. Hampshire heeft vele badplaatsen, nationale parken in New Forest en voor een deel in de South Downs. Belangrijke steden zijn Winchester, Southampton en Portsmouth. De laatste twee zijn aan de kust en hebben de grootste havens van Engeland.

Rustig gelegen vakantiehuis

Een avenue in de rand van Selborne, in het oosten van Hampshire, is een 18e-eeuwse cottage die voor maximaal 3 personen. Het huis is volledig ingericht en heeft een rustige binnenplaats. Het is slechts 5 minuten lopen naar het centrum van Selborne, een leuke en historische dorp en gekoppeld aan de natuuronderzoeker Gilbert White. Hij schreef Hampshireeen boek over zijn opmerkingen van lokale dieren, vogels en planten. In Selborne is er de Gilbert White's huis, tuin en museum. Het dorp heeft ook een galerij en een pottenbakkerij. De historische Marienkirche, gelegen op de plek waar eens stond een Saxon kerk, heeft twee mooi geschilderd glas Windows.

Andere dorpen in het oosten van Alton, Hampshire, Buriton, East Meon, Horndean, Grayshott, Liphook, Liss, Petersfield en Whitehill en Bordon.

Sommige dingen die u kunt bezoeken in de omgeving:

De 17e-eeuwse huis van Jane Austen in ChawtonChawton huis en landgoedRowlands kasteelStansted huis, in de buurt van Rowlands kasteelDe 17e eeuw kruidentuin en Orchard Petersfield Physic GardenPetersfield museumButser oude hoeve, een boerderij waar u kunt zien hoe leven 2000 jaar geleden kijken graag zagStaunton Country Park; boerderij, meer tropische kassenQueen en Elizabeth Country Park, in de buurt van Horndean; wandelen, mountainbiken, paardrijdenAlice Holt, in de buurt van woodland Park/Whitehill Bordon-familie wandelen en fietsroutesBirdworld en Forest Lodge, in de buurt van Farnham. de historische stad van Winchester in het centrum van nationale ParkSouthampton HampshireNew Forest met de stadsmuren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten