donderdag 10 februari 2011

Vakantie huizen in de buurt van Banff Schotland

Ligt in het Noord-Schotland van in Aberdeenshire, aan Banff Schotland de Noordzee, de stad van Banff, best bekend voor zijn golf course (Duff huis Royal) en stranden. De stad is gelegen aan de baai van Banff en de westelijke monding van de rivier Deveron. Banff is al lange tijd een belangrijke haven, maar die functie is overgenomen door de Macduff stad, dat op de oostelijke oever van de rivier Deveron. De baai van Banff is een belangrijk natuur langs de kust. Er is een uitzicht op het prachtige gebied van verschillende plaatsen. Het is een nog ongerepte natuurlijke omgeving met zand stranden niet alleen bij Banff, maar ook op Cullen, Nairn en Findhorn.

Vakantie huizen in de buurt

De beste manier om het natuur gebied in en rond Banff naar verkenen, is van de rustige omgeving van uw vakantie huis. Banff Schotland na een lange dag vol van natuurlijke schoonheid en lange wandelingen om hier te komen kunt u ontspannen. Green wood vakantie huizen biedt verschillende mogelijkheden voor een verblijf in dit gebied.

De vrijstaande vakantie huis Hoge Groen zaal is geschikt voor 8 personen. Van de ruime lounge heeft u prachtig uitzicht op de ruige kust lijn. Het huis staat in de tuinen stad, ten westen van Banff. Het dorp is vooral bekend om zijn oude haven en de prachtige vissers huisjes. Dankzij een afgeschermde patio in de avond heerlijk buiten zitten.

Verder naar het westen van Banff kunt u maximaal 6 personen verblijf in een gezellige, traditionele vakantie huis Ashlyn, die als een vakantie huis fungeert. Het huis is gelegen in de kust stad Whitehills.

Is in een rustige straat in Macduff mooie stenen vakantie huis voor 4 personen met een modern interieur.

Als je kijkt naar de huizen, ziet u onmiddellijk de mooie foto's van de baai en de omgeving! Als u meer mogelijkheden wilt, kijk verder op onze website voor andere huizen.

Doen en te zien in en rond Banff:

De historische stad van Banff: delen van het voormalig Koninklijk Paleis, een tolhokje, cafés en een museum. Een wandeling door de stad brengt u langs verschillende fascinerende stijlen.De haven van Banff is niet langer een commerciële haven, maar nog steeds open voor gratis om uw tijd met doorbrengen.Duff vergadering, een grote, klassieke huis uit 1730 dat nu open voor het publiek als onderdeel van de National Gallery of Scotland. Hier kan je verschillende soorten kunst in volledige ingerichte kamers.Zijn de Wrack bossen met een mausoleum in het midden van ten zuiden van Duff vergadering. Tijdens een wandeling komt hier langs de mooiste afgelegen plekken in het gebied.Visserij op zalm of forel in het Deveron River.Annual kust festival of de visuele kunsten, aan het einde van mei. Een week end lang er zijn verschillende evenementen en bezienswaardigheden in zowel Banff en Macduff. In de omgeving zijn ook tuinen stad en Pennan interessante steden. Portsoy is elk jaar in juli het Schotse traditionele boot Festival gehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten