zaterdag 12 februari 2011

New Jersey:: Wildwood Crest:: seizoens verhuur

slaap kamers 3 bundelen geen type Condo Baden 2 hot tub geen communautaire slaapt 6 huis dieren toegestaan geen tarieven (USD) $ 595-750 dollar per week

3 slaap kamer 2 bad onderste verdieping duplex. Eenheid is terug door zons ondergang lake en er is een park direct achter de eenheid. Grote veranda en achterste patio aan de zons ondergang. Rustige vriendelijke familie omgeving.

Grote eet-in keuken met afwas machine, verwijdering, magnetron, toaster oven, ijs maker, was machine en droger. De woonkamer heeft een grote flat screen tv met kabel en er is ook een dvd-speler. Er is airconditioning in elke kamer. Alle keukengerei geleverd. Potten, pannen, enz. koffiezet apparaat. Grote schuur voor opslag zo brengen de fietsen en stoelen. Breng linens en ontspannen.

Rustige vriendelijke buurt van de Crest. Strand en de promenade wan del afstand. Vissen in het meer is recht omhoog de straat. Restaurant op wan del afstand en Steak en pizza winkel en oprecht winkel om de hoek. Vijf minuten van Cape May. Vijftien minuten van gratis Cape kan Zoo.

Seizoen verhuur van Memorial week end tot en met de dag van de arbeid. $9500 {14 weken} minder dan $675 per week {volledige seizoen alleen}

Of 2 juli tot inclusief arbeid dag $7500 {9 weken} minder dan 850 dollar per week. {volledige seizoen alleen}

Speciale tarieven voor pre- en post-seizoen verhuur toevoegen op.

$595 week {April-mei Sept - Okt-Nov.}

Geen opmerkingen:

Een reactie posten