woensdag 9 februari 2011

Top 5 plaatsen in Noord-Bretagne

Vannes in Brittany France Bretagne, een regio in het westen van Frankrijk, die bestaat uit een grillige kust (Armor) en een heuvelachtige binnenland (Argaot). Pittoreske vissers foto's, strand resorts, charmante steden, rivieren, eeuwenoude bossen en kastelen, kerken, dolmens en menhirs... Bretagne is een gebied van rust en natuur, en mysterie, ideaal voor een zorgeloze vakantie. En waar u ook op dit gebied bent, waar u bent op niet meer dan 60 km van de zee. De kust lijn bestaat uit hoge klippen, diepe baaien en eilanden. De bewoners, Bretonners, Kelten van oorsprong zijn en hebben dus een sterke band met de mysterieuze en het bovennatuurlijke. Er zijn vele festivals gehouden.

North Brittany

Het noorden van Bretagne is een stuk minder toeristisch maar niet minder mooi. Vooral mensen die op zoek zijn naar rust en natuur kunnen hier een prachtige vakantie-ervaring. De kust op dit gebied is een mix van grijs, roze en paarse graniet. De kust is vaak aangeduid als de 'Smaragdkust' (Côte d'Emeraud) en strekt zich uit van Dinard te St-Brieuc. Anneal in de Roze graniet kust in perros guirec de stenen als de zon ondergaat.

North Brittany PoolGreen wood vakantie huizen om u met een top 5 van de mooiste plekken in Noord-Bretagne:

De Guingamp vestingstadje met een 14e-eeuwse ­ basiliek, een 15e-eeuws kasteel ruïnes en gebouwen uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Locatie stad Saint-Malo met zijn stads muren, kasteel en de kathedraal. In de stad is ook het Grand Aquarium, waar u de onder water wereld van alle continenten.Plage Des godelins, een groot zand strand in de buurt van Etables sur Mer en de baai van St-Brieuc. Het strand bevindt zich op een aantal indrukwekkende kliffen. Het strand is populair bij de schippers.De rotsachtige kust Cap Frehel is overgroeid met mos, bloemen, kruiden en gras. Tegen de kust ligt een vogel eiland land, om te dromen. Volg hier de loopbrug en stel jezelf in een oase van rust, zonder andere bezoekers!île de bréhat is een autovrij eiland voor de kust bij Ploublazlanec waar u kunt wandelen. Ook een boot tocht naar het eiland.

Verblijf in Noord-Bretagne

Green wood huizen overal in Bretagne heeft de mooiste vakantie huizen. Bijvoorbeeld, is de Samaragdkust een modern vakantie huis, dat is geschikt voor 7 personen. Vanaf hier kunt u . o.a.Saint-Malo en Dinard ontdekken, net als de ruige kust. Van Emmanuel, Ker voor 10 personen, onder andere, kunt u genieten van op Plage Des Godelins. Ook ligt dicht bij de kust, maar dan in de buurt van Île de Bréhat, een appartement moderne voor 4 personen. Ideaal voor een bezoek aan Guingamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten