dinsdag 15 februari 2011

Florida:: North Captiva Island:: Casa de Mermaid - adembenemende schoonheid

slaap kamers 4 bundelen geen type huis Baden 3 hot tub geen communautaire slaapt 8 huis dieren toegestaan geen tarieven (USD) $ 1850-3600 dollar per week

Dit prachtige land huis met 'wraparound veranda's kijkt uit op de weelderige tropische tuinen en het eiland met bovenste verdieping uitzicht over de baai en de Golf. De kamers zijn elegant ingericht, elk met een uniek thema. Ontspan in de informele elegantie en stijl van Casa de zee meermin.

Ons prachtige eiland huis, gelegen in het hart van North Captiva Island, biedt de warme gastvrijheid van een particuliere vakantie huis terwijl het verstrekken van onze gasten een plek om te ontspannen, genieten van de ambiance en zelfs de rest van de wereld ges loten als u kiest. Doe mee en zich thuis voelen. Ons huis is "uw huis op Noord Captiva."

Begin elke dag met een heerlijke koffie geserveerd in de ontbijt-loft of op de uitkijk patio om u te gaan of uw plannen neemt u mee naar het strand, snorkelen en duiken of touring de vele zand straatjes van het eiland.  De zwembaden, tennisbanen, en alle voorzieningen van de Club zijn slechts een blok afstand.

Wanneer je hebt gezien alles wat u wilt, gewoon "come home" en ontspannen in onze prachtige tuin omgeving, in de zon of schaduw. Als de avond valt geniet van een diner op onze bui ten veranda met een volledige patio mozaïek van onze zee meermin; ontspannen om uw avond plannen te maken.

Ervaar het beste van het eiland. Het begint hier. Kom thuis aan Casa De zee meermin.

Elk uniek ingerichte kamer in onze statige huis heeft zijn eigen persoonlijkheid, is een zeker te overeenkomen met uw etiketten.

De Master slaap kamer biedt alle faciliteiten van een grote Bruids suite of romantisch weekendje weg met een privé bad kamer en schuif glazen deur opening naar een private, afgeschermde patio. Horloge de wereld van Noord Captiva gaan door vanaf het wraparound veranda, ontspannen in de oversized douche en comfortabel in het king size bed

De tuin kamer ligt net buiten de afgeschermde veranda ook. Het beschikt over een knappe queen size bed en stappen uit op de patio. Deze kamer is perfect voor een extra paar met een eigen ingang vanaf de kant porches.

De Royal Palm kamer is de perfecte Writer's retraite. Ontspan op de veranda buiten, zitten en pen uw gedachten en ontspan in het comfort van haar queensizebed en gedeelde bad kamer met bad/douche.

De Treetop Suite is gelegen naast de Royal Palm en passend genoemd voor zijn uitzicht over de palmen en bananenbomen. De pracht van de kamer is haar open concept en het kan worden aangesloten op de Royal Palm kamer.  Lichte en zonnige het maakt het perfecte toevluchts oord. De kamer heeft een twin grootte daybed en onderschuifbed met een gedeelde bad kamer bad/douche.

Casa de zee meermin een privé, romantisch toevluchts oord - boven alles!

Ken merken:

EERSTE NIVEAU:
Golf cart opslag
Privé douche te spoelen uit het zand
Houts kool barbecue grill tweede niveau:
4 slaap kamers & 2 baden
Gescreend dek uit de Master suite en de tweede slaap kamer, met elegante patio meubilair
De Master suite heeft een Kingsize Bed en een grote bad kamer met glazen blok. Flat Screen TV, DVD en schotel net werk programmeren
Tweede slaap kamer met zicht op Palm tak en een Queen Bed Flat Screen TV, DVD en schotel net werk programmeren
Derde slaap kamer met Queen Bed.Flat Schermtv, DVD en schotel net werk programmeren
Vierde slaap kamer met comfortabele daybed & voortrollen bed te maken van koning verdubbelt als een zit ruimte die kan worden gebruikt voor kinder entertainment of rustige lees gebied derde niveau:
Grote woonkamer heeft 15 ft. kathedraal plafond met, compleet met een eigen eet bar, coctail gebied en home theater / entertainment center met TV, DVD en schotel net werk programmering en een audio/video/games/boeken-bibliotheek.
Eet kamer voor 6, met handgemaakte tafel en stoelen
Grote gastronomische keuken, waterzuiverings systeem en talrijke accessoires & kook boeken voor de ernstige eiland chef-kok, een espresso/cappuccino maker
Gescreend dek met keramische mozaïektegels van onze zee meermin en de elegante patio furniture
Half bad
Elegante spiraal trap naar de Mezzanine vierde niveau:
Mezzanine waarnemings post met 2 sets van patio deuren voor fabulous views
Grote wrap-around dek
Gezellige loft gebied voor rustige lezing, gesprek gebied en bui ten terras met eet voor AM ofr stargazing centrale airconditioning
Full-size was machine en droger op niveau van de slaap kamers

Telefoon, Airconditioning, DVD, Video Games, bords pellen, lezen
Materialen voor alle leef tijden, stereo-installatie, CD-speler, volledig voorradig keuken,
Magnetron, afwas machine, koel kast, Ice-Maker, kookgerei
geboden, Linens geboden, was machine, wasdroger, Hot Tub (gedeeld), privé
Pool & zwembad speel goed, bedekt Parking, Gas & houts kool Grill (BBQ), niet roken,
complete gebruik van de North Captiva Island Club die omvat het gebruik van twee
Zwembaden, Hot Tub, Fietsen, kajaks, strand stoelen, enz.

Wandelen, Fietsen, Tennis, basket bal, Fitness Center, Hengel sport,
Wildlife
Bekijken, zwemmen Restaurants, Sightseeing, Snorkelen duiken,
Boot varen, zwemmen zeilen, jetskiën, schillen, raften, in onze privé
Zwembad of gebruik de North Captiva Island Club twee grote zwembaden, Sauna,
of Hot Tub, vergeet niet voor een bezoek aan de Bar bij het zwembad voor de bevroren
Specialty dranken

Tarieven variëren van $1850-$3,600.00 plus BTW afhankelijk van het seizoen.  Huishouden, zijn resort privileges en één golf cart opgenomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten