zondag 27 februari 2011

New York:: Keuka Lake:: Keuka dorp zons ondergangen

Het huisje is een a-frame stijl huis aan de oostkant van het meer van Keuka met 25 meter van lake voorgevel.  Er is een grote tuin met veel ruimte om te spelen en te ontspannen, evenals een met gras begroeide strand gebied met dok, en lopen in lake toegang.

Het slaapt 6 personen comfortabel, met twee woonkamers, en twee dekken. Het is een huis van drie verdiepingen.

Er is parkeer gelegenheid voor maximaal 4 auto's in de verharde oprit, met extra parkeren langs de weg. Er is een nieuw gebouwde rock patio, evenals een loopbrug naar de trap leidt naar de voordeur.

Op de zeer gewenste East Side van Keuka Lake, genieten van de middag zon en prachtige zons ondergangen. Het huis beschikt over een volledige keuken, een slaap kamer met een king bed, een slaap gedeelte van de loft met een twee persoons bed en een tweede woonkamer beneden met stapel bedden. De bad kamer heeft een toilet, ijdelheid en stand-up douche.

Er is een grote upper deck, met tuinmeubilair, en een lagere rock patio met ingebouwde vuur plaats en een picknick tafel.  De start aanbiedingen-tuinmeubilair op zowel dekken, draadloos internet, kabel televisie, was machine en droger, BBQ-grill en een grote dok met capaciteit van 2 grote motor boten.

Er is een nabijgelegen openbaar boot lancering die binnen loopafstand close (1/10 van een mijl).

Het huis omvat spreien, matras pads, deken en kussens per bed. De hand doeken en beddengoed worden niet verstrekt.

Het huis ligt op loopafstand van de beste familie restaurant in het gebied, The Zwitserland Inn. Het is ook juist aan de overkant van de ravijnen Winery, evenals een nauwe afstand (4 km) van vier totale wijn makerijen.  Drie golfbanen in een 15 mijl gebied, Lakeside Countryclub aanbevolen.  Recht op de Keuka Lake wijn Trail evenals 10 km van twee schilderachtige dorpjes met winkel en andere bedrijven. De wind molen boerderij en ambachtelijke markt, evenals musea, bioscopen, historische bezienswaardigheden, Auto Racing (Black Rock Speedway en Watkins Glen) en parken.

Tarieven zijn gebaseerd op seizoens gebondenheid:
6/15 - 9/5 $1800 per week of $ 6000/month
5/1 - 6/15 $800 per week of $ 250/nacht
9/5-10/15 $800 per week of $ 250/nacht
10/15 - 5/1 $600 per week of $ 1500/maand

Het vakantie huis huurt van zaterdag tot zaterdag.
Check-in tijd is 3: 30 PM en Check out tijd is 11: 00 uur.

30% van de per huur is verschuldigd op het moment dat de reservering is gemaakt.
Als een reservering wordt geannuleerd, vervalt de 30% omlaag.

Een waarborg som van €300,00 is vereist voor de eerste keer huurders.
De borg wordt toegezonden binnen 5 dagen na de check-out, afhankelijk van het huis wordt overgelaten in dezelfde staat het werd gevonden in (reinigings materialen worden geleverd).
Als het huis niet wordt overgelaten toepassing de dezelfde manier bleek een schoonmaak kosten van $150

* Steuben County rekent een 4% belasting op alle verhuur.
* We de 4% toevoegen aan elke verhuur en betalen van de provincie op kwartaal basis.

Als de reservering is gemaakt binnen 1 maand na de datum van de verhuur, is de gehele huur verschuldigd op dat moment, samen met de borg. Wij aanvaarden de persoonlijke controles. Campers, tenten, RV'S ect. zijn niet toegestaan op de propertyThis is een rook vrije huis. Geen huis dieren a.u.b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten