woensdag 16 februari 2011

Europa:: Griekenland:: Athens:: uw thuis weg van huis

slaap kamers 2 bundelen geen type appartement Baden 1 hot tub geen communautaire Ilissia-Hilton 6 huis dieren toegestaan slaapt ja tarieven (in EUR) € 140-€240 / nacht

Als u naar een ware oase in het midden van een drukke stad, een warme, rustige en gezellige thuis weg van huis, een elegante en smaakvolle toch betaalbare retraite zoekt, kijken niet verder.

Dit appartement van 110 vierkante meter, gebouwd in 1935, is een mooi voorbeeld van de Bauhaus architectuur van Athene. Hoge plafonds, unieke architecturale ken merken, veel van windows, ruime kamers. Het appartement is ingericht met een evenwichtig mengsel van goed geselecteerde vintage en hedendaagse klassieke items.

De woonkamer, geschilderd in warme Marokkaanse kleuren, heeft originele houten parket vloeren, een bank die verandert in 2 éénpersoonsbedden, televisie, videorecorder, DVD met een selectie van klassieke films, airconditioning en een balkon plant gevuld opent.

De eet kamer geschilderd in dezelfde warme kleuren wordt gedomineerd door een elegante antieke boeken kast, kamer planten en een lange witte hedendaagse klassieke tafel die kunt accomoderen maximaal 10 personen.

De master slaap kamer geschilderd in een lime groene kleur eenvoudig met een vintage dubbele ijzeren bed met moskitonet, vintage meubilair, garderobe en balie ingericht is. Het opent een balkon met bloeiende planten. Airconditioning en plafond ventilator.

De gasten slaap kamer, een lavendel blauwe kleur heeft een vintage dubbel bed, Commode, kleding kast en een bureau. 3 windows, waarvan er twee open te stellen naar de beide balkons. Air conditioning en de ventilator.

De keuken is volledig gerenoveerd met crème kleur Shaker stijl kasten en houten werk banken. Het is goed uitgerust en gemakkelijk om te werken. Het heeft een gas fornuis en oven, koel kast, vriezer, afwas machine, broodrooster, magnetron, water filter, koffiezet apparaat.

De bad kamer is ook volledig gerenoveerd met bad kuip, douche en was machine.

Een ijzer trap buiten de keuken deur leidt naar de dak tuin van een 110 gevoel. Een echte oase in het centrum van de stad. Gezegend met een verscheidenheid van zoete geur bloeiende planten en biologische groenten, een pergola met trailing planten, een sofa, lage tafel, bestuurders stoelen, ligstoelen, eet tafel en TV. De perfecte plek voor al fresco dineren of gewoon dranken op zomer avonden.

Het appartement is gelegen in een van de beste wijken van Athene, slechts 50 meter van het metro station Megaron Mousikis, naast de nationale galerie, de House of Music (Megaron Mousikis), het Sygros park (een van de grootste parken in Athene) en het Hilton hotel waar zelfs niet ingezetenen gebruik van het zwembad en andere diensten maken kunnen.

Minimaal verblijf 3 opeenvolgende nachten. De gasten worden verwelkomd om te verblijven voor minder nachten als er een klein gat te vullen tussen rentals. Vraag.

Verhuur tarieven...1-2 personen €140 per nacht
3 personen € 170/nacht
4 personen € 200/nacht
5 personen 220 €per nacht
6 personen € 240/nacht
Volledige bedrag moet worden betaald 60 dagen voor aankomst
Schoonmaak kosten
Borg vereist

Geen opmerkingen:

Een reactie posten