zondag 13 februari 2011

Florida:: Anna Maria Island:: licht! Bright!! Om zeker te verrukken!!!

Of het nu de verblindende zon van een winter schuilplaats of de uitnodigende Golf bries van een zwoele zomer retraite, is Anna Maria Island een paradijs in tegenstelling tot alle andere. Gelegen op het prachtige zuidwesten van Florida's Gulf coast, zal Anna Maria Island maken uw Florida vakantie dromen waar. Someday is vandaag. Boek uw Florida strand vakantie nu!

Noemen dit bijgewerkt, gerenoveerde, smaakvol ingerichte en ruime 2 BR / 2 BA condo thuis tijdens uw verblijf. Deze eenheid heeft uitzicht op het kristalheldere zwembad van het strand aan de baai van Gemeenschap van golf horloge. De voorzieningen hebben zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat al uw verwachtingen is voldaan. Vanuit uw toegang tot het privé strand verkennen slechts enkele stappen van uw deur de meerdere, pure, witte zand stranden van Anna Maria Island. Kijkt uit over de smaragdgroene wateren van de golf als je wandeling de mijl van ongerepte kust lijn. Pauze te bewonderen van de bloeiende mariene leven van deze tropische oase. Kijken in ontzag als de zon dips achter de glimmende wateren van de Golf van Mexico. Geniet van een romantische wandeling als moonlight glinstert boven op een golf van een opkomend tij.

Accommodaties omvatten deze functies

Overdekte parkeer plaats voor 2 auto's en een enkele vlucht van trappen maken uw verblijf comfortabel en handig.

Volledig uitgerust eten in keuken met was machine en droger. Eten keuken staat open voor de combinatie eet en woonkamers. De woonkamer is uitgerust met een 50-inch flat panel TV met DVD-speler.

De master slaap kamer heeft een prachtige king size bed met nieuwe matras en box springs, een 27 "flat-panel TV en 2 kasten. De master bad heeft nieuwe tegel in de douche surround.

De gasten slaap kamer heeft een queensize en een twin bed, samen met een inloop kast. Het Hotel Bad werd ook bijgewerkt en mooi is benoemd.

Zowel de woonkamer en de slaap hebben deuren die openen naar de patio die over het verwarmde zwembad kijkt. Deze eenheid slaapt 5 maximum.

Als winkelen of uit eten gaan uw passie is, Bridge Street is een ontspannen wandeling, en een korte rit wordt u aan de vibe van St. Armands cirkel en Sarasota. De gratis eiland trolley loopt dagelijks van 8-11 uur. Andere activiteiten in de directe omgeving omvatten kajakken, roeien, vissen, Duiken, Snorkelen, yoga op het strand, wandelen en parasailen.

01 Mei - 15 Dec 850 dollar per week 3200 / maand

15 Dec - April 30 1500 / week 5000 / maand

Plus belasting (11,5%)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten