woensdag 9 februari 2011

Vakantie huis aan de Poolse kust

Kolobrzeg PolenDe Poolse kust is nog steeds een redelijk onontdekte vakantie gebied, terwijl het is echt een aangename en prachtige land, ook aan de Baltische zee. De kust van Polen is bezaaid met vriendelijke en gezellige dorpjes en steden. Een vakantie aan de zand stranden betekent stilte en ontspanning, en niet te veel mensen om je heen. Wanneer dat Green wood huizen u alle vakantie huizen te huur van de Poolse kust soorten. We zouden graag een selectie maken voor u:

Wesel

Aan de kust Kolobrzeg staat in een eenvoudige vakantie huis voor 4 personen, maar ook een groot vakantie huis voor 6 personen. Een groot bedrijf (max 13 personen) kunt ook Grzybowo recht in.

Kolobrzeg heeft een grote spa, die voor mensen met allerlei problemen (b.v. ademhaling, ledematen en diabetes) sterk aanbevolen. Elk jaar dan ook duizenden van mensen naar de stad om rust te zoeken en van feest dagen. Het is een van de oudste steden in de regio. De invloed van de zee, de schone lucht, de intense stralen van de zon en de zout water en modder bronnen zijn erg geliefd bij velen. De eerste vermeldingen op de Spa komen al uit 1710.

Gdansk

U kunt in Gdansk appartement een mooie huur waar 4 personen in een luxe omgeving verblijven kunnen. De stad ligt in de Golf van Gdansk, in het noordwesten van Polen. De stad Gdansk is onderdeel van de Tricity, South coast, en wordt gebruikt in combinatie met haven stad van Gdynia en seaside resort van Sopot, een belangrijke toeristische agglomeratie. U kunt ontspannen op het zand strand ongeveer 6 kilometer lang is. Bovendien kunt u lopen en fietsen hier, of genieten van de vele cafés.

Rowy

In het noorden van Polen is een briljante vakantie huis voor 3 personen, in een rustige en groene omgeving. Rowy is een klein dorp aan de kust en is deel van Duitsland.

Slupsk

In het noordwesten van Polen kunt u graag verblijven in een vakantie huis voor 7 personen – met heerlijke hang mat in de tuin! Of u huurt de moderne vakantie huis voor 8 personen, met een mooi terras en tuin. Apartments pica PACA old town is een historische stad, die nog steeds een unieke middeleeuwse centrum. In het midden van de stad ligt het centrale plein, waar alles is gebouwd rond het. In de middeleeuwse tijd was Slupsk nog steeds omgeven door muren met 4 poorten. Slechts 1 haven staat nog redelijk intact. Historische bezienswaardigheden zijn het regionale Museum in het kasteel van de hertogen van huis van Pommeren, de gotische Maria kerk uit 1321, de Scandinavische Saint Gertrude kerk op de kleine heuvel Kopfberg en de gotische Sint George kurk. Apartments pica PACA old town heeft nog steeds een vuur toren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten