zaterdag 12 februari 2011

Top 6 activiteiten in Edinburgh

Volcano Arthur's Seat EdinburghLigt de Edinburgh mooi, een historisch maar ook hedendaagse stad aan de oostkust van Schotland. De spectaculaire, robuuste locatie brengt veel van de aantrekkings kracht voor mensen uit de hele wereld. Ook missen de bestaande architectuur, verleden en heden, en de culturele verscheidenheid van festiviteiten en musea hun impact. De parken, smalle straatjes en pubs. Edinburgh is een prachtige vakantie bestemming, ideaal voor een korte of een lang verblijf. Combineer een bezoek aan de stad vooral met een bezoek aan de rest van het milieu, in zijn indrukwekkend.

Wat u zeker niet mag missen!

Een wandeling door de stad attracties als de Edinburgh Castle, Princes Street, het park Princes Street Gardens, Charlotte Square, Holyrood park, het Paleis van Holyroodhouse … een bezoek al deze bezienswaardigheden en bewonder de geschiedenis.A bezoek aan de Koninklijke Botanische tuinen en overwegen de rots tuin en zeldzame bloemen.· Een bezoek aan het Scottish National Zoological Park . Denk penguins! Wie van whisky of gewoon hebben een kijkje in de keuken nemen, moeten zeker wil de Scotch Whisky ervaring. Literatuur tijdens de literaire Pub Tour, die u door middel van twee acteur gidsen opgenomen door de oude en de nieuwe Edinburgh. Je verhalen horen en zien onmiddellijk de historische pubs en bijzondere monumenten van de stad!Klim naar de top van de dode vulkaan Arthur's Seat, in het hart van Edinburgh. Geniet van het panoramische uitzicht!

Appartementen in Edinburgh

Edinburgh CastleGreen wood vakantie huizen heeft een heleboel van appartementen en huizen te huur in het centrum van Edinburgh, maar ook daarbuiten. Hier zijn slechts enkele van de mogelijkheden:

Ten zuiden van het centrum van de stad is de The Grange appartement, met plaats voor 6 personen. Dicht bij de prachtige koninklijke botanische tuin kunnen 2 personen in een moderne appartement, St. Bernard rij.

Enkele minuten van Princes Street tuinen vindt u een unieke, in gotische stijl huis herbouwd huis waar 2 personen zorgeloze verblijven kunnen vakantie. Het staat aan de voet van het kasteel van Edinburgh, dus in een spectaculaire omgeving.

Prachtig uitzicht op de skyline van Edinburgh heeft ook van inNether Craigwell, een ongewone appartement voor 4 personen in een oude brouwerij.

Het charmante appartement wit plaats biedt ruimte voor een verblijf in Edinburgh met 3 personen.

Met een grote groep van 8 personen biedt het appartement aan de Royal Mile een uniek verblijf.

Op onze website u alle vakantie vindt huizen in Edinburgh te zoeken en te zien. Wij wensen u veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten