maandag 28 februari 2011

New Jersey:: Wildwood:: Ocean View Beach blok Condo stappen van strand & Conv Center

verblijf tussen: 5/1/11 & 9/30/11 deal verloopt: 11 dagen boek nu om $100 off elke verhuur week! Haast omdat deze deal zal niet duren! deal # DBTMG7

Deze nieuwere condo is op de locatie van een premium - slechts een steen worp van het strand, borden en de Wildwood Convent ion center.  Dit is een bovenste verdieping appartement gelegen op het blok van het strand en de promenade van East Montgomery Avenue.  Direct tegenover de straat is een goed onderhouden park met tennisbanen en een speel tuin voor kinderen.  Er is een groot terras met uitzicht op de Oceaan en de promenade.  Deze eenheid is prachtig gedecoreerd met high-end meubilair in de gehele.

De leef ruimte omvat 3 slaap kamers, 2 bad kamers, woonkamer met de plafonds van de kathedraal, eet kamer, volledige keuken en biedt plaats aan 8 tot 9 personen comfortabel.  Slaap kamer 1-1 queen & 1 twin, slaap kamer 2 - 2 twins, slaap kamer 3-1 queen & 1 twin cot.  Er zijn 4 kabel televisies met DVD-spelers en verschillende filmtitels.  De eet kamer en een volledige keuken met nieuwere apparaten geeft u de mogelijkheid om te dineren in.

Eenheid faciliteiten omvatten centrale airconditioning, privé was machine en droger, plafond ventilatoren in de gehele, basis kabel televisie met TV in de woonkamer en elke slaap kamer, een vaatwasser, een front dek met tuinmeubilair, twee parkeer garage en veel, veel meer!

Misschien de beste locatie en eenheid in alle Wildwood!

Dit apparaat is geladen: Centraal warmte & airconditioning, privé kleding was machine & droger, bereik/oven, magnetron, koel kast met ijs maker, afwas machine, Koffieapparaat, broodrooster, toaster oven, blender, pannen, keukengerei, Strijk ijzer, Strijk plank, stofzuiger, plafond ventilatoren in de gehele, bad kamer eten hebben tubs & douches, elektrische grill voor binnen- of bui ten gebruik- en een bui ten douche.  Games, puzzles, boeken, stereo-installatie, DVD-films en boogie boards!  Pack & play, kinder stoel, booster seat en kinder wagen zijn beschikbaar op aanvraag.

Deze eenheid is centraal gelegen met talloze activiteiten en attracties in de buurt.  Enkele van de meest populaire omvatten van Morey Piers pret parken op de promenade, strand, fiets, Paard rij den, tennis, running, uit eten gaan bij grote restaurants, varen, zwemmen in de Oceaan en vele anderen!

Mei - 1500 dollar per week

Juni - 1600 dollar per week

Juli - 1900 / week

Augustus - 1900 / week

September 1400 / week

Bel voor eventuele andere weken die u wellicht geïnteresseerd in.

Deze eenheid is beschikbaar voor gezinnen en groepen volwassenen boven de 25.  Geen huis dieren of roken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten