zondag 13 februari 2011

Alabama:: Orange Beach:: seizoenen

Vier seizoenen Condo luxe op het strand!

Als u op zoek bent voor een prachtig ingericht en volledig uitgerust appartement op het strand voor uw familie vakantie, voor een uitje met vrienden of voor een zaken reis, dan is deze vier seizoenen Condominium is voor jou. PLUS is dit de enige condo op het strand met een eigen pier in particuliere handen. En ja, de visserij is toegestaan en dus is het vangen!

Onze condo is volledig uitgerust met alles wat die u eventueel nodig tijdens uw stay…kitchen kookgerei en keukengerei, beddengoed, hand doeken, dishes…its allemaal hier. Allen u moet doen is uw eigen strand hand doek en wat je gaat om te eten en drinken.

Er zijn drie ruime slaap kamers met king, queen en twee een persoons bedden en elke slaap kamer heeft een eigen bad kamer. Elke slaap kamer heeft ook zijn eigen TV en DVD speler. Twee van de drie slaap kamers hebben hun eigen ingang naar het balkon.

De den heeft een natte bar met een ijs maker, tal van het zit comfort, een grote flatscreen-TV, een slaap bank en prachtig uitzicht op de Golf van Mexico. Gecombineerd met de den is de eet tafel met vier stoelen en extra zitplaatsen voor vier bij de balie van graniet.

Four Seasons heeft zowel binnen- en bui ten zwembaden, een volledig ingerichte fitnessruimte met een stoom sauna en een eigen gated ingang leidt naar het strand en tot de prive-pier. Wij zijn ervan overtuigd dat zodra u onze exclusieve eigendom bezoekt, zult u willen onmiddellijk boeken voor uw volgende reis. Die knows…this kon heel goed uw nieuwe favoriete vakantie bestemming geworden.

Privé Pier in de Golf van Mexico
Overdekt en openlucht zwembad
Volledig ingerichte fitnessruimte
Stoom Sauna

Strandjutten
Parasailen
Surfen
Visserij
Jet-skiën
Fietsen
Zoo
Theaters
Outlet Mall
Nature Trails
Souvenirs
Restaurants

Mar 12-Apr-9...$1825/wk...$ 290/nt...4/nt min
Apr 9-mei 21...$1640/wk...260 dollar/nt...3/nt min
Kan 21-juli 30...$2100/wk
Juli 30-Aug 13...$2300/wk
Aug 13-Sept 5...$1640/wk...260 dollar/nt...4/nt min
Sept 5-Nov 27...$1575/wk...$ 250/nt...3/nt min
November 27-Mar 12,2012..$1195/wk...$ 190/nt...3/nt min
Terugbetaalbaar voorschot van $300, $200 Cleaning, 11% belasting
Moet ten minste 25 yrs van leef tijd of vergezeld van bovenliggende

Geen opmerkingen:

Een reactie posten