zaterdag 26 februari 2011

Michigan:: Fakkel Lake:: fakkel Lake cabine

Een prachtig nieuw gebouwde vakantie huis/huis genesteld in de dennen, gelegen in het prachtige gebied van fakkel Lake Township, waarmee in de prachtige golfbaan van A-Ga-Ming, en slechts een korte 2,5 mijl rijden naar fakkel Lake gestemd het 3de mooiste meer in de wereld volgens National Geographic. Ga uit en geniet van de dag en de terugkeer naar huis aan een gezellig huisje te zitten rond de vuur plaats en maken van de herinneringen van een mensen leven. Wanneer de nacht een einde te komt krijgen een geweldige nacht rust in de nieuw gebouwde cottage, te ontwaken tot de lokale wild leven en klaar om te herhalen de dag voorafgaand.

Het huisje heeft een complete keuken met een koel kast, oven en magnetron. Er is een 42 "flat-scherm met DVD-speler en Radio CD-speler. Was machine & droger, Fans in alle kamers, kachelofen, 2 volledige bad kamers, drie slaap kamers, Loft gebied, vuur plaats, 'grillen veranda w/propaan grill, grote veranda om te ontspannen in de rockers.

Stap uit de voordeur voor een ronde van golf op een van de A-Ga-mings mooie cursussen. Neem een korte 2,5 km lange rit naar fakkel Lake dag Park voor zwemmen en plezier. Trekken van uw boot met u voor een moeiteloze lancering of huren van een boot van de plaatselijke jacht haven om de dag uit op fakkel Lake (Marina bevat lancering in het park van de dag slechts 2,5 km van het huisje.

Als u wilt venture uit een beetje verder Traverse City is slechts 35 minuten naar het zuiden en Charlevoix/Petoskey gebied is slechts 35 minuten naar het noorden, Lake Michigan stranden 2,5 km.

Golf-A-Ga-Ming 2 Min., de beer 25 Min., Antrim Dells 10 Min., Shanty Creek 30 Min., Boyne mt. 35 Min., Bay Harbor 40 Min., Boyne hooglanden 1 uur.

Fakkel Lake-als je moe van het kijken naar het kristalheldere water van de aqua/blue u voor een beetje aan de beroemde Zuid einde zand Bar voor de tijd van je leven stoppen kunt (aankomen per boot alleen), of druk op de kade voor een koel drankje of een beetje te eten.

Boarding/skiën sneeuw - Shanty Creek, Boyne mt., noppen Nob, Boyne Highlands

Gokken-het hoofd van beide Noord naar Petoskey (Odawa) 40 Min. of zuiden naar Traverse City (Turtle Creek) 25 Min.

Cabine rentel is op een eerste gekomen eerste serve basis en niet-restitueerbare borg zal nodig zijn. Plus cleanning vergoeding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten