zaterdag 12 februari 2011

Californië:: Big Bear Lake:: beste waarde door de Lake-$120. een nacht

2 Slaap kamers: 1 koningin bed + balkon, 1 king bed: + plus queen sofa bed, 2 volledige bad kamers: plein voeten: 827
Slaap plaatsen 6 personen. 2 Overdekte dek balkon 1 met uitzicht op het zwembad.

Naast Boulder Bay Park aan het meer. Recreatie ruimte met Pool tafel.

BBQ, balkon, DVD, eet kamer, afwas machine, open haard, Full Kitchen, Jacuzzi, microgolf Oven, in de buurt van Lake, Sofa queen Bed/uittrekbare, Stereo, zwembad, Cable TV, videorecorder, was machine/droger.

Big Bear Lake, CA

Dit is een zeer mooie twee slaap kamers, twee volledige baden bovenverdieping condo. De woonkamer heeft een sofa-bed, TV, VCR, DVD en een stereo-installatie met tape + CD-speler. De volledig uitgeruste keuken heeft een balkon met uitzicht op BBQ- en zwembad. Er is een was machine/droger. In deze rookvrij, 1 klein huis dier eenheid, is de telefoon voor 911 alleen.
Capaciteit: 6

Boulder Creek Resort, geweldige vakantie voor Ski, Jet Ski, vissen, roeien, wandelen, etc... Uitzicht vanaf het overdekte dek balkon naar het zwembad en de Spa. Kom en geniet van uw vakantie in stijl slechts een paar stappen van het Boulder Bay Lake en Big Bear Lake en Park. Te dicht in de buurt van bos en dorp! Complex omvat zwembad, Hottub, club huis en Paddle tennisbanen. Boven, volledig ingerichte en schone, 2 balkon van eenheid. catherdal plafonds, open haard.

"Bijzondere waarde van $ 120. 00 een nacht vereist minimum verblijf 2 nachten"

 Standaard tarieven

Zomer $150-175/nacht
Val $150-170/nacht
Winter $150-250/nacht
Lente $150-165/nacht

* De tarieven variëren afhankelijk van de tijd van het jaar, de lengte van het verblijf en de nabijheid van belangrijke vakanties (Thanksgiving, Kerst mis, New Years, President's Day...)  Neem contact met ons op voor specifieke tarieven voor uw verblijf.

Voeg $80 voor voor alle verhuur voor het reinigen, linnen en hand doeken.

 Algemene:Omdat de Big Bear Lake Resort vereniging van centrale reserverings dienst, en ook alle leden van onze CenRes, al het mogelijke doen om te nauw plannen reserveringen, er zijn geen restitutie voor vroegtijdig vertrek of late aankomst. Een "NO SHOW" zal worden beschouwd als annulering, en het annulerings beleid van toepassing. Het annulerings beleid van de faciliteit waar u uw reservering hebt van kracht is en wordt weer gegeven op uw bevestiging. De CenRes zal geen terugbetaling voor onze reserverings kosten. U zijn het maken van reserveringen voor aankomst in een bergresort Gemeenschap onderworpen aan de wisselende weersomstandigheden. Alle lid faciliteiten die het aanbieden van accommodatie zal dwingen hun annulerings beleid voor annuleringen ontvangen als gevolg van sneeuw, regen, gebrek aan sneeuw, mist, droogte of elke andere daden van God met inbegrip van die kan beperken toegankelijkheid of reizen naar de bestemming op CHECK-IN op uw faciliteit, U zal worden gevraagd om aanwezig THE CREDIT CARD en stuur programma's licenties die werd gebruikt om te boek deze reservering. DE CREDITCARD HOUDER MOET AANWEZIG ZIJN. SOMMIGE VOORZIENINGEN VEREIST ENIGE VORM VAN BORG. LET OP: ALS U MEER MENSEN IN UW PARTIJ DAN U HEBT GERESERVEERD VOOR AS WEER GEGEVEN OP DEZE BEVESTIGING, U KAN WORDEN BOVENDIEN BETALEN OF GEVRAAGD TE VERTREKKEN VAN DE FACILITEIT.
BIJ DE CHECK-IN OP UW FACILITEIT, WORDT U GEVRAAGD TE PRESENTEREN VAN DE CREDITCARD DIE BOEK GEBRUIKT WERD OM DEZE RESERVERING. DE CREDITCARD HOUDER MOET AANWEZIG ZIJN. SOMMIGE VOORZIENINGEN VEREIST ENIGE VORM VAN BORG.

LET OP: ALS U MEER MENSEN IN UW PARTIJ DAN U HEBT GERESERVEERD VOOR AS WEER GEGEVEN OP DEZE BEVESTIGING, U KAN WORDEN BOVENDIEN BETALEN OF GEVRAAGD TE VERTREKKEN VAN DE FACILITEIT.

Annulering:Alle reserveringen die geannuleerd binnen 30 dagen na aankomst wordt verbeurd de reserverings kosten 20,00 dollar en annulerings kosten $25,00. Annuleringen moeten zijn ontvangen 30 dagen van tevoren voor vakantie reserveringen en 14 dagen van tevoren voor niet-vakantie reserveringen. Alle reserveringen die geannuleerd zijn onderhevig aan een annuleren vergoeding van $50,00. Annulering van reserveringen die minder dan de bovenstaande tijds perioden worden gedeeltelijk terugbetaald alleen als de eenheid is omgeboekt voor de periode van tijd die u geannuleerd op ontvangen. IN GEEN GEVAL GEEN GELD TERUGBETAALD BIJ ANNULERING MINDER DAN TWEE DAGEN, TE REKENEN VANAF DE DATUM VAN AANKOMST.
Storting:Alle reserveringen binnen 30 dagen na aankomst gereserveerd dienen te worden betaald volledige op het moment van reservering. Reserveringen buiten van 30 dagen een 50% aanbetaling verschuldigd binnen 7 dagen na het maken van de reservering, zolang het niet in de balans periode van 30 dagen. Het saldo is het gevolg 30 dagen vóór de aankomst datum. Indien betaling niet is ontvangen van 30 dagen voor aankomst, uw krediet kaart aangerekend het evenwicht.
Check-In:Check-in tijd is om 2: 00 pm. Controle op locatie is op 760 Blue Jay Road, Big Bear Lake, CA 92315. Office ligt buiten Big Bear Blvd. Hoewel ons adres 760 Panasonic Rd is, onze check-in-office gezichten Big Bear Blvd, tussen de Boulder Bay Center en de Boulder Bay Park. Als uw komst uit het Oosten, zijn wij twee mijl langs de Big Bear Dam, de eerste business op links. Als u het westen vanuit, zijn we 200 ft verleden Panasonic Rd aan de rechterkant, als u het naar de Boulder Bay Park u net voorbij ons kantoor. Er is een grote gebeeldhouwde beer bij de ingang van onze oprit.

Van Los Angeles County en Orange County

Interstate 10 Oost naar de Running Springs Highway 210 exit in Redlands. Volg snelweg 210 snelweg 330 snelweg # 18.

Alternatieve route van Interstate 10

Interstate 10 East Orange Street noorden op Redlands. Volg borden naar snelweg 38.

Uit San Diego County

Interstate 15 noorden naar Interstate 10 Oosten en volg hierboven richtingen.

Uit de hoge woestijn

Interstate 15 tot Victorville. Bear Valley Road East afrit naar Luzern vallei. Rechts op Highway 18.

Van Las Vegas

Interstate 15 zuiden in Barstow. Afslag 247-Big bear naar Luzern vallei. Linkerkant op Highway 18.
Check Out:Check out tijd is om 11: 00.
Huis dieren:Door het maken van een reservering die u deze website gebruikt, stemt u in kennis te stellen van de Big Bear Lake Resort vereniging op het moment van de boeking door de middelen die op deze website als u van plan bent te reizen met huis dieren, het aantal huis dieren reizen en type van huis dieren reizen. U aanvaardt tevens te machtigen de Big Bear Lake Resort vereniging voor het verwerken van dergelijke lasten die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van de lid-dienstverlener voor huis dieren reizen met u zijn.
Andere:Big Bear Lake Resort vereniging rekent een reserverings kosten 20,00 dollar per reservering.
Kinderen:Kinderen 5 en jonger verblijven gratis.

Andere:Check-in tijd is 2: 00 PM. Ons adres is 760 Blue Jay Rd, Big Bear Lake, CA, 92315, maar onze selectie in office gezichten Big Bear Blvd, tussen de Boulder Bay Center en de Boulder Bay Park. Ik u komt uit het Oosten zijn we 2 mijl langs de Big Bear Dam, het eerste bedrijf aan de linkerkant. I f u vanuit het Oosten, zijn wij 200 ft verleden Blue Jay Rd, aan de rechterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten