donderdag 17 februari 2011

Florida:: Kaap San Blas:: Shore Thang Golf-front Pet-Friendly barrière duinen 3/3. 5

verblijf tussen: 4/16/11 & 5/27/11 deal verloopt: 12 dagen We weten zodra u verblijf in Shore Thang u zult verliefd! Geweldig weer, geen drukte! Ongelooflijke $400 besparingen op de toch al lage tarieven! $1498.50 All Inclusive voor 4 gasten. Extra gasten elk $25, huis dieren 100 dollar plus belasting. Niet op onze site dus vragen voor deze deal! deal # DQG9Z2

Shore Thang is een prachtig 3 slaap kamers, 3. 5 bad Golf-FRONT eenheid in prachtige barrière duinen, net buiten het park van de staat op het noordelijkste puntje van Kaap San Blas.  Deze pet-friendly townhome is comfortabel en een prachtige vloer plan voor groepen uit paren aan families!

*** Als een nieuwe eigenschap speciale, boek elke open week voor 10% korting op de normale tarieven!  Email voor meer details (250 dollar besparingen op summer!)***

LAGERE verdieping functies: Onze belangrijkste leef ruimte, de onderste verdieping, beschikt over een volledig gevulde keuken, eet kamer, woonkamer, half bad, en een grote hoofddek met tuinmeubilair en een Gasgrill!  Tegel vloeren voor gemakkelijk te onderhouden vanuit het strand!

WOONKAMER--Kleurrijke, comfortabel en kust chic!  Deze prachtige kamer beschikt over ruime en comfortabele zitplaatsen, een amore met TV en DVD speler.   Gratis high-speed internet via draadloze router.

EET hoek--familie-sized tafel met zes stoelen voor comfortabele eet.  Extra zitplaatsen voor drie geboden met bar krukken op de keuken counter top.

KEUKEN--Voorradig volledig keuken met zo ongeveer alles wat die we denken dat je nodig hebt tijdens uw verblijf.  Afwas machine, magnetron, blender, koffiezet apparaat, crock pot, gerechten en zilver werk, een goede selectie van kookgerei, gereedschap en glas werk, kruid rack, en nog veel meer!  We streven naar alle gasten beginnen met een levering van afwasmiddel, afwas machine zeep, papieren hand doeken, zilverpapier, Ziplocs en basis keuken noodzakelijkheden.

HOOFDDEK--Prachtige dek met geweldige golf en strand uitzicht.   Patio tafel en vier stoelen verstrekken surfside plaatsing voor maal tijd of een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van het einde van een dag op het strand.  Gas barbecue met back-propaan tank is ook beschikbaar.

TWEEDE verdieping functies: De tweede verdieping van deze eenheid is vindt u twee slaap kamers met hun eigen prive Baden!   Gulf uitzicht vanaf de queen slaap kamer balkon en sunrise uitzicht vanaf de twin slaap kamer balkon.  De Wasserij kast is ook op dit niveau, met full-sized was machine en droger.

Slaap kamer nr. 1-- Queen-sized bed met kleurrijke strand decor en golf uitzicht en surf geluiden.  Prive bad kamer met douche, TV en DVD speler.

Slaap kamer nr. 1 dek--kenmerkt patio meubilair en heeft een uitzicht van de fantastische golf.  Geniet van de adembenemende zons ondergangen in de rust van uw eigen balkon.

Slaap kamer nr. 2-- Met twee aparte bedden, deze slaap kamer biedt veelzijdigheid voor uw slaap regelingen wanneer ze reizen in grotere groepen.  Deze kamer heeft een plafond ventilator en een telefoon.  Deze slaap kamer heeft ook een particuliere, volledige bad met bad/douche combinatie, TV.

Slaap kamer nr. 2 dek--Geconfronteerd met het Oosten, dit balkon biedt een zons opgang uitzicht voor de vroege uitbreidings kaart.

WASSERIJ kast--Op deze verdieping vindt u ook onze wasserette.  Full-sized was machine en droger, Strijk plank en strijk ijzer.  Wij streven ernaar om u te voorzien met starters van Wasserij zeep en droger vellen.

DERDE VERDIEPING FUNCTIES:

Slaap kamer No. 3, onze koning MASTER SUITE-- Fabulous Master Suite met kingsize bed is een prachtige plek om te ontspannen na een dag vol plezier en zon.  Televisie, wekker radio, telefoon, plafond ventilator en grote inloop kast.

KONING MASTER dek--Ingericht dek met uitzicht op het strand en de Golf van Mexico.  Ontspan in de rustige sereniteit en de zons ondergang vanaf uw privé front-row stoel.  Ook een prachtige plek om te beginnen de dag met uw ochtend koffie, de meeuwen en de Golf wave klinkt.

MASTER bad--Zijn en hare vanities met was tafels zijn gekenmerkt in de master bad.  Ook genieten van een aparte douche en tuin tub.

Andere eenheid ken merken en voorzieningen:

Buiten douches met warm/koud water op het dek en grond levelBeach stoelen en strand kar te voeren alles naar het strand (en terug, natuurlijk) hoge snelheids internetGas grill met back-up propaan tankDog gerechten en hand doeken

Barrière duinen ken merken en voorzieningen:

Twee zwembaden.  Men kijkt uit over de Golf van Mexico. Verlichte tennisbanen slechts een korte afstand van uw unitThree zoetwater vijvers, een steen worp afstand van uw unitPet "pick-up"-stations in heel het complex voor uw useClubhouse te huur voor speciale occasionsBoat stationState Park wassen op loopafstand!Prachtige gronden voor de honden te wandelen of te laten de kinderen playPlayground apparatuur slechts een korte loopafstand van kust Thang!

Informeer voor specifieke tarieven.    Tarieven omvatten geen schoonmaken, huis dier vergoeding, $25 reserverings kosten of 11% belastingen!

Spring Break 2011, $2000 per week

Lente schouder 2011 1600 dollar per week

Zomer 2011 2500 dollar per week

Val 2011 1600 dollar per week

Winter 2011 1300 dollar per week.  Januari $2500 en februari $2700 per maand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten