zaterdag 12 februari 2011

De groene omgeving van Battle en Hastings

East Sussex, southeast EnglandEast Sussex, Zuid-Oost-Engeland, is een gebied van mooie natuur en gezellige dorpen en steden. Een gebied dat is ideaal om te ontdekken van deze vakantie huis dat in Green wood huizen zojuist: Pyes graan schuur, een mooie vrijstaande vakantie huis voor 2 personen. Het werd in 1751 gebouwd en onlangs gerenoveerd om een hoge kwaliteit vakantie milieu. Comfortabel genieten van een goede nacht slaap en ochtend stijging met uitzicht op de velden, bossen en de zee in de verte. Het vakantie huis is van vloer verwarming en bieden daardoor een goede basis voor elk seizoen te ontdekken van de omgeving. Pyes graan schuur ligt in het dorp van Crowhurst, tussen de steden van strijd en Hastings, die aan de kust.

Slag bij

De stad van strijd is een belangrijke bestemming voor vakantiegangers in East Sussex. De stad is gebouwd rond de abdij, die nu is op het zuidelijke punt van de hoofd straat ligt. De slag bij Adbij is gebouwd in het geheugen van de "battle of Hastings ', de plaats waar de hertog van Normandië (William) versloeg koning Harold II in 1066. De slag bij naam heeft dus een duidelijke verwijzing naar de geschiedenis. Slag was ook een toevluchts oord tijdens de eerste wereld oorlog. Er zijn nog steeds tunnels aan verschillende velden en kelders zijn gesloten vanwege de beveiliging.

In de omgeving van slag zijn drie prachtige natuur gebieden, Blackhorse steen groeve, Hemingfold weide en Darwell hout. Door Blackhorse Quarry zijn veel fossiele beenderen en tanden gevonden bijvoorbeeld krokodillen.East Sussex, southeast England Hemingfold weide bestaat uit twee weiden met zeldzame gras soorten en bloem soorten. Ook is in de buurt Darwell hout, in de buurt van Netherfield, waar verschillende hiking routes door afwisselend bos landschappen.

Hastings

Hastings kust biedt een mooie omgeving van oud en nieuw. Oorspronkelijk, de stad in een afgelegen vallei tussen de East Hill en West Hill van de Weald. Ten oosten van de stad, waar zand steen aan het Engels kanaal, hebben hoge kliffen gevormd. In de oude stad zijn ook de overblijfselen van het kasteel van Hastings, dat deel verloren, was omdat de zand stenen rotsen zakte. Dat gebeurde zelfs alvorens de nodige maatregelen werden genomen die de stad die nu bekend staat als bescherming tegen de invloed van de zee. Hastings is een set van kleinere dorpen die zijn gegaan op in de stad. Van de oude stad is een manier om het voormalige dorp van orde, waar ook heuvel ten noordwesten door lopen grenzen ten strijde. Het westelijke uiteinde van Hastings is Bulverhythe, waar de grens wordt gekenmerkt door laagliggend land dat de Glyne kloof wordt genoemd. Grootste deel van de stad is gebouwd op een reeks van lage heuvels.

Hastings heeft een strand, dat hoofdzakelijk uit grind bestaat. De stad heeft een groot park, Alexandra Park. Voor u zoeken zijn vooral de Marline vallei bossen met oude eiken-haagbeuken, de Combe haven met zijn vogels en de Hastings kliffen naar Pett strand, een langwerpig stuk land met bossen en kiezel stranden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten